Hindistan'da yaşanan ve akıllara durgunluk veren gelişme, dünyada manşet oldu. Söz konusu olayın detayları ise kan donduracak cinsten.

Hindistan'da 70 yaşındaki bir kadının başına gelenler pes dedirtti. Söz konusu gelişmenin başrolünde ise maymunlar vardı.

Times of İndia tarafından yapılan haberde, olayın Hindistan'ın Telangana Kamareddy bölgesindeki bir köyde yaşandığı belirtildi. Söz konusu gelişmede kadının maymunlar tarafından banyoda saldırıya uğradığı yazıldı.

HAYATINI KAYBETTİ

Acımasız maymunlar kadını köşeye sıkıştırdıktan sonra bir anda vurmaya başladı. Kadının çığlıklarını duyan kızı hemen banyoya koştu ve annesini maymunlardan kurtardı. Ağır yaralanan kadın hemen hastaneye kaldırıldı. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybeden yaşlı kadın, köyündeki mezarlığa defnedildi.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan yetkililer ise kadını maymunların öldürdüğünü doğruladı. Ekipler kadının saldırılar esnasında yere düşerek kafasını yere vurduğunu sonrasında ise kafa travması geçirdiğini belirtti.

NEDENİ BELLİ OLDU

Öte yandan maymunların insanlara yönelik saldırıları dünya genelinde artış gösterdi. Madagaskar ve Amerika'daki 70 farklı bölge ve toplamda 47 ağaçta yaşayan maymunlar 150.000 saatten fazla gözlemlendi. Çevre değişikliği ve şehirleşme sebebiyle maymunların insanların arasına girmeye başladığı tespit edildi.

Editör: Haber Merkezi