İngiltere’de 67 yaşındaki hastane çalışanı David Fuller, 1987’de iki kadını öldürdüğünü ve Kasım 2020’ye kadar hastane morglarında en az 100 kadın ve çocuk cesedine cinsel istismarda bulunduğunu itiraf etmişti.

İngiltere’de yaşayan Azra Kemal isimli kız, hayatını kaybettiği hastanenin morguna kaldırıldı. Ancak genç kızın cansız bedeni, hastanenin morgunda teknik servis çalışanı David Fuller’in tecavüzüne uğradı. Olayın ortaya çıkmasının ardından kızının tecavüze uğradığı haberini alan Nevres Kemal, bıçakla gittiği karakolda “Onu kalbinden bıçaklayacağım” diyerek Fuller’e saldırmaya çalışmıştı.

Mahkemeye çıkarılan David Fuller’a, 1987’de Wendy Knell ve Caroline Pierce’ı öldürmekten aldığı iki ömür boyu hapis cezasıyla birlikte en az 102 kadının cesedini ihlal ettiği için toplam 12 yıl verildi. Azra Kemal’ın annesi Nevres Kemal ise bu karar tepki gösterdi ne nekrofili cezalarınının artırılması için yasanın değiştirilmesi gerektiğini söyledi. Nevres Kemal mahkeme önünde yaptığı konuşmada, “Çocukları katledilen aileler için adalet yerini buldu ve en önemlisi de bu. Şahsen benim kızımın cansız bedenine üç kez tecavüz edilmesine 3 ay ceza verilmesini doğru bulmuyorum” dedi.

“Bu adil değil ve adil değil, kabul edilebilir değil, o bundan daha değerliydi. Uyuşturucu satan veya üzerinde A Sınıfı uyuşturucu bulunan insanların cezaları daha büyük. Bu bir rezalet ve hayal kırıklığına uğramaktan daha fazlasıyım.” Yargıcın elinden gelen her şeyi yaptığını ancak “yasanın değişmesi gerektiğini” de sözlerine ekledi.

CANSIZ BEDENİNE 3 KEZ TECAVÜZ ETTİ

Azra Kemal isimli kız, kaza geçirdikten sonra kaldırıldığı hastanede doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı ve aynı hastanenin morguna kaldırıldı. Olaylar zinciri, genç kız morga kaldırıldıktan sonra başladı. Nekrofili Fuller, boru bakımı için girdiği morgda genç kızın cansız bedenine 3 kez tecavüzde bulundu. Azra’nın annesi Nevres Kemal, kızına morgda tecavüz edildiğini öğrenmesinin ardından elinde bıçakla karakola koştu. David Fuller’i öldürmek isteyen Kemal, polis ekipleri tarafından zor sakinleştirildi.

“KALBİNDEN BIÇAKLAYIP ÖLDÜRMEYE GİTTİM”

Olayın ardından açıklamalarda bulunan Nevres Kemal, “Olaydan sadece 3 saat önce kızımın saçlarını okşayıp yanında uzandım. Böyle iğrenç bir şeyin olduğunu bilmiyordum. Duyunca çılgına döndüm ve onu kalbinden bıçaklayıp öldürmek için karakola gittim” dedi.