15 yaşındaki genç kız, başına geleceklerden habersiz bahçeyi sulamak için evden çıktı. 24 saat içerisinde başına gelecekler ise hayatını tamamen değiştirecekti. Bir anda yanaşan arabadan inen adam tarafından kaçırıldı. Adamla ilgili korkunç gerçek ise olaydan haftalar sonra ortaya çıktı.
 

 2002 yılının 24 Haziran günü 15 yaşındaki Kara Robinson, okullar yaz tatiline girdiği için arkadaşları Heather ve Chris ile vakit geçirmek için dışarı çıkmıştı. O geceyi Heather'ın ailesinin evinde geçiren Kara ve arkadaşı, ertesi gün ailesinin göl kenarındaki eve gitmek için planlar yaptı.

İki genç kız da ailelerini arayarak izin aldılar ancak Heather'ın annesinin bir isteği vardı. Evden çıkmadan önce bahçedeki çiçeklerin sulanmasını istemişti. Heather, duşa gireceği için sulama işi Kara'ya kalmıştı. Çiçekleri sulamak için bahçeye çıkan Kara'nın hayatı o günden sonra tamamen değişti.
 

HAYATINI DEĞİŞTİRECEK 'SULAMA' KARARI

Hala gece yattığı kıyafetlerle duran Kara, bahçeye çıkıp hortumu alarak çiçeklere doğru gitti. Burada çiçekleri sularken hayallere dalan Kara, evin önünde bir anda beliren koyu yeşil renkli aracı görmemişti. Ancak bu aracın aynı yerden ilk geçişi değildi. Arabayı fark eden Kara, bunun Heather'ın annesinin arkadaşlarından biri olabileceğini ve onu tanıdığını düşündü.
 

Birden duran arabanın içerisinden orta yaşlı bir adam indi. Adam, elinde bir takım belgelerle Kara'nın üzerine doğru giderek kendisinin bir dergi dağıtıcısı olduğunu söyleyip ailesinin evde olup olmadığını sordu. Burasının arkadaşının ailesinin evi olduğunu söyleyen Kara, şu an evde olmadıkları bilgisini de bu adama verdi.

Tüm bu diyaloglar yaşanırken gizemli adam, Kara'dan uzak duruyordu ancak bu dergileri almak için yaklaştığında değişti. Bir anda belindeki silahı çıkararak Kara'nın boynuna dayayan adam, genç kızı zorla arabasına götürdü.
 

"SAKİN OL, BİLGİ TOPLA VE KAÇ"

O zamanlar henüz 15 yaşında olan Kara yaşadıklarını şöyle anlattı:

İçgüdüsel olarak o adamın bana saldırmak istediğini biliyordum ama bir plan yaparak bu adam hakkında bilgiler öğrenerek güvenini kazanıp sonradan kaçmaya karar verdim. Arabayı sürerken eyaletlerarası yola girdiğimizi fark ettim. Radyoda çalan şarkıları ve beni içine koyduğu konteynerin seri numarasını tamamen ezberledim. Benim tüm ruh halim bunu haykırıyordu: Sakin ol, bilgi topla ve kaç.

Kara'yı kaçıran adam, uzun süren bir yolculuktan sonra arabayı durdurarak genç kızı kelepçeleyip ağzını tıkadı. Ardından arabayla biraz daha ilerleyerek tekrar durdu. Kara'nın içinde olduğu konteyneri taşıyarak onu yaşadığı apartman dairesine götürdü.

18 saat süren esareti altında kendisini kaçıran adamın defalarca saldırısına uğradığını söyleyen Kara, buradan kaçmaya çalışırsa ona tecavüz edeceği tehdidiyle karşılaştığını anlattı. Kara, burada geçirdiği 18 saatte tecavüze uğramak istemiyordu ancak tüm kaderini bu adamın eline bırakmak da istemiyordu. Bu yüzden en başından beri yaptığı gibi sakin kalarak bilgi toplamaya devam etti.

Bahçe sulamak için kapıya çıkmıştı, hayatı tamamen değişti Yıllar sonra böyle anlattı

Editör: TE Bilisim