Derleyen: Betül Yasemin Keskin / Milliyet.com.tr -  Alacağınız evde sizden önce oturanlar varsa muhtemelen evi satın aldıktan sonra derinlemesine bir temizlik yapmanız gerekebilir. Ancak şartları zorlaştıran bazı durumlar varsa durum daha da çekilmez bir hal alır. Bu konuda hayal gücünüzü olabildiğince zorlayın çünkü TikTok kullanıcısı Bella Messina'nın başına gelen şeyin daha önce başka birinin başına gelmiş olma ihtimali oldukça düşük. Genç kadının büyük umutlarla aldığı evin mutfağında kendisini bekleyen sürpriz duyan herkesi "Bu nasıl olur?" diyecek kadar şaşırtacak cinsten.

AÇMASIYLA KAPAMASI BİR OLDU

Bella Messina, eşi Adrian Messina ve küçük kızlarıyla Avustralya'nın kırsalında mutlu bir hayat sürebilecekleri yeni bir ev satın almayı planlıyordu. Araştırmalar sonucunda kendilerine uygun bir ev bulan Messina ailesi oldukça mutluydu. Ancak burada kendilerinden önce yaşayan başkaları da vardı. Sıfır bir ev satın almadıkları için evin temizliğe ihtiyacı olduğunu düşünen Bella bunu sorun etmiyordu. Sonuçta içerisinde daha önce oturulmuştu ve ev istediği ölçüde temiz olmayabilirdi. Tabii bunları düşünürken bir önceki ev sahibinin kendisine bıraktığı sürprizden de habersizdi. 

Sosyal medya hesabında taşınma serüvenini gün gün paylaşan Bella, yeni aldıkları evde ilk gününü anlattı. Evin tüm odalarını gezen genç kadın son olarak mutfağa girdi. Mutfaktaki beyaz eşyaları kontrol ettikten sonra da bulaşık makinesini açtı ama genç kadının makineyi açmasıyla kapaması bir oldu.

Bulaşık makinesinden etrafa yayılan bir koku vardı. Gördüğü şeyin kötü bir kâbus olmasını dileyen Bella yeniden bulaşık makinesinin kapağını açtı ve korkunç tablo tam da karşısındaydı. Makinenin içindeki kötü kokunun sebebi ne unutulmuş kirli bulaşıklar ne de teknik sorundan kaynaklanan bir şeydi.

MAKİNENİN İÇİ TUVALET FIRÇALARIYLA DOLUYDU!

Bulaşık makinesini kokutan içinde duran kirli tuvalet fırçalarıydı. Onlarca tuvalet fırçasını gören Bella Messina ne yapacağını bilemedi. Bir önceki ev sahibinin kendisine böyle bir sürpriz yapmasına asla anlam veremiyordu. Çünkü o fırçaların makinenin içinde unutulması ya da yanlışlıkla koyulması gibi bir durum söz konusu bile değildi. Evin içinde kullanılan tuvaletlerdeki eski fırçalar toplanmış ve öylece bulaşık makinesinin içine bırakılıvermişti.

Bella Messina yaşadığı bu şeyi anlatmak için hemen telefonuna sarıldı ve takipçilerine bu durumu aktardı. Mutfağının ortasında duran tuvalet fırçalarını gördükçe çılgına dönen Bella, yaşadığı hissi şu cümlelerle dile getirdi:

"Bulaşık makinemizi ilk kez açtım ve içinde tuvalet fırçaları olduğunu gördüm. Birinin dışkısını temizleyen şeyin sizin bulaşıklarınızı yıkadığınız makinenin içinde olması nasıl bir şey? Bunu yaşamak için ne yapmış olabilirim? Küçük kızımın tabaklarını yıkadığım makinenin içinde başkalarının dışkısının dolaştığını hayal ediyorum. Buna dayanamayacağım, insanlar çok iğrenç!" 

Takipçilerine yeni bir ev satın alırlarsa her şeyden önce evi en ince ayrıntısına kadar incelemeleri gerektiğini defalarca vurgulayan Bella, bulaşık makinesini temizlemek yerine yenisini almanın daha mantıklı olduğunu düşünüyor. Takipçileri ise bu videoyu görür görmez yüzlerce yorum yaptı. İçlerinden birçoğu bu videoyu izledikten sonra başka birinin evinde uzun bir süre yemek yiyemeyeceklerini söyledi.