İş arkadaşı kardeşi çıktı

ABD’de babasını arayan hemşire, sürekli 'Seni bir yerden tanıyor gibiyim' diyen iş arkadaşıyla kardeş olduğunu öğrendi.

ABD’de hemşire Sandi Sandrik (51), 11 yaşındayken evlatlık olduğunu öğrendi. Ama biyolojik ailesinin peşine düşmedi. 2013’te annesini, 2016’da da babasını kaybettikten kısa süre sonra biyolojik annesinden mesaj aldı. Evlat edinen aileye söz verdiği için hiç aramadığını söyleyen biyolojik annesi, ona babasından bahsetti. Ancak nerede olduğunu bilmiyordu. Bunun üzerine çocukları, Sandi’ye DNA test kiti aldı. Bu sayede Sandi önce kuzeni, sonra da babası Gary’nin izini sosyal medyadan buldu. Gary’ye mesaj attı ama yanıt gelmedi.

FACEBOOK FAKTÖRÜ

2019’da aynı hastanede çalışmaya başlayan hemşire Allen (56) ile de dost oldular. Allen ona “Seni daha önceden tanıyor gibiyim” diyordu. Ama ortak bir geçmişleri çıkmıyordu. Ta ki 2020’de Sandi ile Allen, Facebook’tan arkadaş olana kadar. Sandi, Allen’ın arkadaş listesinde babası Gary’yi de gördü. “Onu nereden tanıyorsun? O benim babam” dedi. Allen, “O benim de babam” yanıtı verince ikisi de şok yaşadı. Allen babasıyla çok sık görüşmüyordu. Ama buluşma ayarladı.

Allen ile Sandi’nin anneleri farklıydı. DNA testiyle kardeş oldukları kanıtlandı. Yeni yıl yemeğini hep birlikte yemeye hazırlanıyorlar.

Sandi Sandrik, “Babamı ararken hayalimden bile güzel bir kardeş buldum” dedi.

Editör: TE Bilisim