Tokyo Olimpiyatları'nda cinsel ilişkiye 'kartonlu' önlem

Koronavirüs nedeniyle geçen sene yapılacak Tokyo Olimpiyatları, bu yıla ertelenmişti. Japonya hala virüsle mücadele ederken bir yandan da Olimpiyatlar için önlem ve hazırlıklar sürüyor. Bu hazırlıklardan biri de sporcuları olabildiğince 'temas'tan uzak tutmak için karton yatak kullanımı oldu. Böylece sporcuların seks yapmasının önüne geçilmesi planlanıyor.

Tokyo Olimpiyatları'nda sporcuların seks yapmasının önüne 'olabildiğince' geçebilmek için sert kartondan yataklar üretildi. Airweave şirketi tarafından tasarlanan yataklar uyumaya oldukça uygun ancak fazla hareket esnasında parçalanıyor.

Explica, Sputnik ve Hürriyet'te yer alan habere göre, bu yatakları kullanmanın amacının, sporcular arasında cinsel ilişki yoluyla koronavirüsün yayılmasını önlemek olduğu düşünülüyor.

Organizasyon sırasında sporcuların Olimpiyat Köyü’nde seks yapmasını engellemek için yataklar kartondan yapıldı ve iki kişi yatağa çıktığı zaman çökecek şekilde tasarlandı. 

Büyük Britanyalı jimnastikçi Rhys Mcclenaghan ise yatağın üzerine çıktı ve karton yatakların seksi engelleyemeyeceğini göstermeye çalıştı. 

2008 Pekin’de altın madalya kazanan ABD’li ünlü kadın kaleci Hope Solo, “Sporcular olimpiyat köyünün her yerinde seks yapıyordu” ifadelerini kullanmıştı.