İstanbul Beyoğlu'nda 6 kişinin hayatını kaybettiği 81 kişininde yaralandığı patlamada parçalanan bebek arabasının sahibi 3 yaşındaki Almeda Sinan ve annesi Dilay Sinan yaralanmıştı. Hastaneye kaldırılan Almeda Sinan ve annesi Dilay Sinan taburcu oldu.

3 yaşındaki Almeda Sinan, anne Dilay Sinan ve baba Taner Sinan da patlama anında oradaydı. Patlamanın şiddetiyle bebek arabası fırlarken, baba Taner Sinan, bebeği kucağına alarak eşiyle birlikte olay yerinden uzaklaşmaya çalışmıştı. Anne, baba ve 3 yaşındaki çocuk hafif şekilde yaralanırken, bebek arabası da paramparça olmuştu. Yaralı bebek ve anne Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alınmış, baba da bir kulağındaki duyma melekesini kaybetmişti.

Almeda ve annesi taburcu oldu

Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki tedavilerinin ardından Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilen Almeda ve annesi Dilay Sinan'ın tedavileri tamamlanarak hastaneden taburcu edildi. Eşi Taner Sinan tarafından tekerlekli sandalyeyle taşınan anne Dilay Sinan aracına bindi. Almeda Sinan, Dilay Sinan ve Taner Sinan daha sonra hastaneden ayrıldı.

 

Editör: TE Bilisim