Ünlü şarkıcı Emel Sayın, konuk olduğu 'Aslı Şafak'la İşin Aslı' programında özel hayatına dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. 1979 yılında Selçuk Aslan ile evlenen usta sanatçı o dönemle ilgili, "Hiç yaşamamış olmak isterdim! 'Yeter!' demek için baskı ile evlendim." dedi. Sayın ayrıca, hayatının anlatılacağı bir film için de hazırlıklara başlandığını duyurdu

"GEREKSİZ BİR İLİŞKİM OLDU"

Usta sanatçı, Aslı Şafak'ın "Hayatınızdan bir yılı silecek olsanız hangi yıl olurdu?" sorusu üzerine "1979... Orada benim hiç istemediğim başlayan bir hikaye var!" derken, sözlerine şöyle devam etti: Kayıp bir zaman... Hiç olmaması gereken bana hiçbir şey katmayan, ne duygusal ne de başka bir şekilde hiç bir şey katmayan gereksiz bir ilişkim oldu.

Emel Sayın, "Bir şeylerden intikam almak için hırsımı yenemediğim için başlattığım bir şeydir o... Bir beraberlik, evliliğe giden bir şey olmaması gerekirdi. 'Yeter!' demek için baskı ile evlendim." dedi.

ÜÇ EVLİLİK YAŞADI

Sayın, 1966'da İsmet Kasapoğlu ile evlenmişti. 1975'te boşanan ikili, bir yıl ayrı kaldıktan sonra 1976'da tekrar nikah masasına oturmuştu.

Kasapoğlu ile yollarını 1979'da ayıran Emel Sayın, 1979'un 20 Haziran'ında gazinocular kralı Fahrettin Aslan'ın oğlu Selçuk Aslan ile evlenmişti. Ancak ikili, 1981’de boşanmıştı.

Ünlü şarkıcı daha sonra 4 Haziran 1986 tarihinde Amerikalı David Younnes ile dünyaevine girmişti. İkili, 1999 yılında evliliklerini bitirmişti.

"HERKESİ KIRAMAMAK YORUYOR!"

Emel Sayın daha sonra şu ifadeleri kullandı:

Hatır işleri çok oldu. Çok profesyonel olup, bunlar olabilir. Ama onun da sınırı olmalı. Herkesi kıramamak sizi yoruyor. Ama bunu sonra anlıyorsunuz. Hoş bir şey ama sizi yoruyor onları da biraz ayıklamak gerekiyor. Bu kadar yıl mutsuz muyum? Çalışmak, herkesi mutlu etmeye çalışmak? Şikayetçi değilim. "Keşke biraz daha seçici olsaydım!" diye düşündürüyor beni. Halkla iç içe olma fikri çok iyi geliyor ve bunu çok arzu ediyorum. Ailenin hep neşe kaynağı oldum. Benim de dibe vurduğum acı yaşadığım zamanlar oldu. Çok sevdiğin birini kaybedince simsiyah oluyor her şey. Hiçbir şey geçmeyecek sanıyorsunuz. Ama geçiyor. Sorunlarla çok çabuk baş edemiyorum ama içimde yaşıyorum. Yansıtmıyorum. Yanlış anlaşılmaktan korkarım. Ünlü olan birileri mutlaka yanlış anlaşılabiliyor. Bu yüzden de kitabıma hız verdim. Biraz kendimi anlatmak, bazı şeyleri düzeltmek ihtiyacındayım. Böyle bir şey yapmadım demek yerine susmayı tercih ettim.

Editör: TE Bilisim