'150 TL veremediği' için 6 çocuğa karnesini vermeme kararı alan Çanakkale Ortaokulu Müdürü Özkalp’ın, Eğitim Bakanı Özyiğit’e yönelik yaptığı "başka kapıya" şeklindeki açıklamaya LTB Başkanı Harmancı’dan “eleştiri ile hadsizlik başka şeylerdir” yanıtı geldi.

'150 TL veremediği' için 6 çocuğa karnesini vermeme kararı alan Çanakkale Ortaokulu Müdürü Emin Özkalp’ın, Eğitim Bakanı Cemal Özyiğit’e yönelik yaptığı "Başka kapıya" şeklindeki açıklamaya Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Başkanı Mehmet Harmancı’dan sert tepki geldi.

Harmancı, “eleştiri ile hadsizlik başka şeylerdir” Ultrabet diyerek, “sen önce herkesin müdürü ol tüm çocukların karne hakkına sahip çık sonra eleştirin varsa düzeyinde yaparsın” şeklinde tepki gösterdi.

LTB Başkanı Harmancı’nın sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklama şöyle:

"Eleştiri ile hadsizlik başka şeylerdir. Çocukların karnelerini vermeyip buradan bakanlığı eleştirecek malzeme yaratıp hadsiz ve seviyesiz bir üslupla Eğitim Bakanı Sn. Cemal Özyiğit’e kimse hakaret etme hakkına sahip değildir. Sen önce herkesin müdürü ol tüm çocukların karne hakkına sahip çık sonra eleştirin varsa düzeyinde yaparsın, kişisel egolarının egzersiz yeri orası değil. Sn. Bakan dürüstlükte ve adalette sizlere kapı değil kale yapar.”