Ulusal Birlik Partisi Girne Milletvekili Hasan Küçük, Ulusal Birlik Partisi’nin 25 Haziran’da yapılacak ara seçimleri Ali Başman ile kazanacağını söyledi.
Ulusal Birlik Partisi Girne Milletvekili Hasan Küçük, Diyalog TV’de yayınlanan 360 Derece Özel programında Cemre Akar’ın sorularını yanıtlayarak ara seçimleri değerlendirdi.
ÜSTEL GENÇLERE ÖNEM VERİYOR
Dünyanın değiştiğini ve bu değişim sonrasında kendilerini Meclis içerisinde bulduklarının altını çizen Hasan Küçük, Başbakan Ünal Üstel’in, gençlere destek verdiğini bu bağlamda da çok çalıştıklarını söyledi.
PROAKTİF DÜŞÜNMEYE İHTİYACIMIZ VAR
Seçimin küçüğü ya da büyüğü olmadığını belirten Ulusal Birlik Partisi Girne Milletvekili Hasan Küçük, “25 Haziran’da çok önemli bir seçime gidiyoruz. Bir milletvekili çok şey değiştirmektedir. UBP seçimlerde kök partili ve başarılı bir işadamı olan Ali Başman ile başarılı olacaktır. Bu yönde tüm arkadaşlarımız ile çalışmaktayız. Proaktif düşünmeye ve gelişmeye ihtiyacımız var bu çerçevede Ali Başman  bizlere çok önemli katkılar sağlayacaktır” dedi.
KURU SİYASETE İHTİYACIMIZ YOK
Yeniler ve eskiler kavramına katılmadığını da vurgulayan Küçük, yapıcı eleştirilere önem verdiklerini kuru siyasete ihtiyaçları olmadığını söyledi.
İSTATİSTİK VE VERİ DEPOLAMA ÖNEMLİ
Ülkede istatistik ve verilerle alakalı ciddi sıkıntılar olduğunu söyleyen Küçük, “bizim iş gücümüzü mobilize etmemiz için bu alanda atılımlar yapmak gerekiyor” dedi.

Editör: Haber Merkezi