Tatlısu Belediye Başkanı, Demokrat Parti (DP) Belediye Başkanı adayı Hayri Orcan, BRT Canlı Yayın’ında 25 Aralık’ta yapılacak olan yerel seçimler ile ilgili BRT Canlı Yayın’ında açıklamalarda bulundu.

"Neden DP, neden yeniden adaylık?" sorusuna Hayri Orcan, Demokrat Parti'ye 27 yaşında adım attığını, hayatında DP'nin çok ayrı bir değeri olduğunu söyledi.

Tatlısu’ya 20 yıldır hizmet verdiklerine işaret eden Hayri Orcan, "Enerjimiz, motivasyonumuz yerinde. Heyecanımız daha bitmedi. Daha yapacak çok işlerimiz var" dedi.

İki önemli projeyi gündeme getiren Orcan, bölgeye çok amaçlı salon ve sosyal konut projesini anlattı.

Orcan, "Çok amaçlı salonumuzda, spor, sosyal aktiviteler, toplantılar yapılacak. Gençlerimiz, kadınlarımız, insanımız için büyük bir eksiği gidereceğiz" dedi.

Orcan, projenin hazır olduğunu, bir miktar mali kaynağın ayrıldığını, ana vatan Türkiye'nin desteği ile projeyi bitireceklerini ifade etti.

Sosyal Konut Projesi ile, 42 aileyi ev sahibi yapabileceklerini kaydeden Orcan, gençleri göç etmeden, bölgede tutmayı amaçladıklarını söyledi.

Sosyal Konut Projesi için hükümetin desteğine vurgu yaparak, Başbakan Ünal Üstel'in de konuya önem verdiğini, seçimden sonra gerekli altyapı desteğinin sağlanacağını sözlerine ekledi.

Editör: TE Bilisim