Pazarcılar Birliği Başkanı Yenal Garabli artan vakalar üzerine yaptığı açıklamada vatandaşların bir an önce rehavetten kurtulmalarını ve önlemlere uymalarını istedi.

Yazılı bir açıklama yapan Garabli “çanlar çalmaya başladı.Pandemi açısından tüm dünyada olduğu gibi bizim ülkemizde de gidişat kötü, bir daha kapanmayı kaldırmamız mümkün değildir” dedi.

Garabli açıklamasına şöyle devam etti;

Kapanıp kapanmama bizim elimizdedir. İçerisinde bulunduğumuz rahatlık bizi kapanmaya sürüklemeden ciddi ciddi önlemlerimizi artırarak  pandemi kurallarına uymayı sürdürmeliyiz. Bu bir rica değil işletmemizi sürdürebilmemiz adına yapmamız gereken zorunluluktur. Kendimiz kontrollü olalım kurallara uymayanları da ciddi bir dille uyaralım. Kurallara uymayanların ceremesini kesinlikle tüm iş yerleri olarak çekmeyeceğiz. Ben sorumlu olduğum açık pazarlarımızın adına söylüyorum kesinlikle kural tanımayanlara şans verilmeyecek.Kimsenin kimsenin ekmeğiyle oynamaya hakkı yoktur...

PAZAR ESNAFI KURALLARA UYUYOR

Tüm pazar esnafıma ilk günden bu güne kadar uydukları kurallar için teşekkür ederim bundan sonra da duyarlı olup tüm kurallara uyacaklarından hiçbir şüphem ve endişem yoktur.

DENETİMLERİ ARTIRSINLAR

Tüm bunların yanında denetlemeleri sağlık bakanlığı tarafından görevlendirilen denetimciler tarafından sadece iş yerlerinin değil tüm halkın denetlenmesini yapması gerekmektedir işin kolay tarafını değil zor tarafını da kontrol altına almalıdır, kurunun yanında kesinlikle yaşı da yakmayacağız.

Editör: TE Bilisim