banner5

LAÜ’de “Bağımlılık” paneli düzenlendi

LAÜ’de “Bağımlılık” paneli düzenlendi
banner35
banner66

Lefke Avrupa Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü ve Kıbrıs Türk Yeşilay Derneği’nin işbirliğiyle “Bağımlılık” paneli düzenlendi.

Etkinlik kapsamında, Kıbrıs Türk Yeşilay Derneği’nden Klinik Psikolog Hatice Ünsaç ve Uzman Psikolog Merih Göçmen konu üzerine birer sunum gerçekleştirdiler.

Etkinlikte, ilk olarak, Klinik Psikolog Hatice Ünsaç bağımlılığın ne olduğu, türleri, sebepleri, olumsuz etkileri ve nasıl tedavi edilebileceği ile ilgili geniş kapsamlı bir sunum yaptı.

Uzman Psikolog Merih Göçmen ise daha özel olarak alkol bağımlılığına dair detaylı bir sunum gerçekleştirdi. Konuşmacılar, ayrıca, bağımlılıkla mücadele için ücretsiz hizmet sunan Yeşilay Danışmanlık Merkezi (YEDAM) hakkında da bilgilendirme yaptılar.

Dinleyicilerden gelen soruların yanıtlanmasının ardından etkinlik tamamlandı.

banner73

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner119

banner120

banner121

banner118

banner117

banner116