LİM VE LİMA TANITILIYOR

Limasol Türk Kooperatif Bankası Kurumsal İletişim Müdürü İpek G. Halim TaşkapılıveKurumsal İletişim Müdürlüğü çalışanları Ceylan Çınarlılı ile Adem Kavaz,  Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Halkla İlişkiler veReklamcılıkBölümü öğrencilerine İkonik Markalar veİkonYaratma Süreçleriile Limasol Türk Kooperatif Bankası ikonu Lim ve Lima başlıklı sunum ve atölye çalışması gerçekleştirdi.

Limasol Türk Kooperatif Bankası Kurumsal İletişim Müdürü İpek Halim Taşkapılı sunum ve atölye çalışmasında, önce reklamlar davem arka sembollerindeyaratıcılığınöneminden bahsetti. Daha sonra ise, nasılyaratıcıikonlartasarlanacağı, ikonkullanımınınavantajlarıhakkındamarkalardanörneklergöstererekdetaylıbilgilereyerverdi.

İngilizce ve Türkçe olarak iki farklı oturumdagerçekleştirilensunumveatölyeçalışmasında,  Kıbrıs’ın en köklü bankası olan Limasol Türk Kooperatif Bankası’nın Lim ve Lima isimlii konlarıntasarlanma aşamalarına da detaylıolaraköğrencilereanlatıldı. Marka  ikonlarınınn asıl kullanılması gerektiği ile ilgili bilgi ve tecrübelerini öğrencilerle paylaşan Halim Taşkapılı, enerjisi ile de öğrencilerin dikkatlerini çekti. Sunum sonrasında öğrenciler öğretile nbilgileri pekiştirmek fırsatı buldular ve yapılanatölye çalışmasında kendi ikonlarını tasarladılar.

Etkinlik sonunda, Bölüm Başkanı Prof. Dr. Anıl Kemal Kaya veBölüm Başkan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Umut Ayman tarafından Kurumsal İletişim Müdürü İpek G. Halim Taşkapılı’ya teşekkür plaketi takdim edildi.

Öteyandan Limasol Türk Kooperatif Bankası Kurumsal İletişim Birimi’nin başlattıkları tanıtım etkinlikleri farklı üniversitelerde farklı kesimden öğrencilerile buluşmayadevamedeceğibildirildi.