Gazimağusa Belediye Meclis üyeleri Mehmet Ali Doğan , Ali Yakar, Hayrettin Güder ile Hidayet Uysal yaptıkları yazılı açıklama ile Mağusa Türk Genel İş Sendikası’nın iddialarına yanıt verdi.

Yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi;

11/11/2021 tarihinde Mağusa Türk Genel İş Sendikası’nın almış olduğu  grev kararı emekçi kardeşlerimizin haklarını bir tamam alabilmesi içindi.

Bizlerde meclis üyesi olarak alınan bu karara saygı duyar ve haklarının en kısa sürede telafi edilebilmesi için çaba içerisindeyiz .

Fakat üzülerek söylüyorum ki bu grev amacının dışına çıkarak birileri tarafından manipülasyona uğratmaktır.Tek amaçları sayın belediye başkanı ve yönetimdeki bazı  arkadaşları  siyasi olarak zedelemeye çalışmak ve karalama yapabilmektir fakat ne yazıktır ki hiçbir zaman amaçlarına ulaşamayacaklarıdır.

Mevcut yönetim kadrosunda 18 meclis üyesi  var iken sadece siyasi partileri farklı fakat yaşadıkları bölge aynı olan 4 meclis üyesi isimleri telaffuz edilip basın karşısında   karalanıp kin ve nefret içerikli söylemler kullanılarak usulsüz işler ile suçlandık..

Şunu belirtmek isterim ki atılan her imzanın yasal alınan her kararın adaletli olup yapılan tüm istihdamların yer ve ihtiyaç olması halinde doğru şekilde uygun görülmüştür.

Şimdi soruyorum bizleri bu şekilde itham edenler, alkış tutanlar ve bilgisizce hadsiz konuşma yapanlar sizler hangi sınava girip işe girme hakkı aldınız veyahut hangi mülakata tabi tutuldunuz ?

Tabi ki verecek cevabınız olmadığı için haklarımızı yasal yollarla arama kararı aldık .

Editör: TE Bilisim