Eski sendikacı ve akciğer hastası Mehmet Seyis, yarın yapacağını duyurduğu eylemini durumu daha da kötüleştiği için iptal etti. Seyis, kişisel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda az sonra ambulansla Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi'ne kaldırılacağını bildirdi.

Eski sendikacı ve akciğer hastası Mehmet Seyis, yarın yapacağını duyurduğu eylemini durumu daha da kötüleştiği için iptal etti. Seyis, kişisel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda az sonra ambulansla Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılacağını bildirdi.

Mehmet Seyis, durumunun çok kötü olduğunu, başının döndüğünü, gözlerinin görmediğini ve mide bulantısı olduğunu ifade etti. Hatırlanacağı gibi, Mehmet Seyis kendisi ve birçok akciğer hastasını Mağusa Devlet Hastanesi’nde muayene eden doktoru Mustafa Akansoy’un, Mağusa Devlet Hastanesi’nde hasta kabul etmesine yasak getirilmesi nedeniyle mücadele başlatmıştı. Seyis, bu durumun değişmesi için önce Sağlık Bakanlığı’na topladığı imzaları sunmuş, dün de sonuç alamamaları nedeniyle yarın (Cuma) günü Mağusa Devlet Hastanesi önünde eylem başlatacağını açıklamıştı.

İşte Seyis’in üzüntü verici ilgili paylaşımı: