Bu yıl 94'üncüsü düzenlenen  Ödülleri'nde kazananlardan çok sahnede yaşanan olay konuşuldu. Oyuncu Will Smith sahneye çıkıp komedyen Chris Rock'a tokat attı.

Rock, Will Smith'in eşinin saç kıran hastalığı nedeniyle kazıttığı saçlarıyla ilgili espriler yapınca oldukça sinirlenen oyuncu sahneye çıkarak sunucuyu tokatladı. 

Yerine dönen Will Smith, sahneye doğru "Karımın adını ağzına alma" diye bağırdı. 

Rock'ın açıklama yapma girişimini engelleyen Smith aynı ifadeleri daha sert bir şekilde söyledi. 

En iyi Belgesel ödülünü sunmak için sahneye çıkan Chris Rock yaşanan olay sonrası kendisine verilen görevi tamamladı. 

AKADEMİ'DEM ÖZÜR DİLEDİ

Olayın mizansen olup olmadığı konuşulmaya başladı. Tokadın ardından yayıncı kuruluşun sesi kesmesi bunun beklenmedik bir olay olduğuna işaret olarak kabul edildi. 

Smith'in sahnede yaptığı hareket sonrası verilen arada Denzel Washington ve Bradley Cooper yanına giderek onu sakinleştirmeye çalıştı. 

Daha sonra En İyi Erkek Oyuncu Oscar'ını aldığı anons edilen Smith, sahnedeki beş dakikalık konuşmasında Akademi'den özür diledi. 

Partiye eşi Jada Pinkett Smit ile birlikte katılan ünlü aktörün kıpır kıpır oluşu, kahkaha atıp coşması dikkat çekti.

İlk kez kazandığı Oscar'ını kutlayan 53 yaşındaki oyuncu, aralarında Serena ve Venus Williams, Kendall Jenner, Kim Kardashian, Dakota Johnson, Kevin Costner, Chris Pine, Olivia Colman ve Natalie Portman gibi ünlülerin yer aldığı davetlilerin arasında dans edip şarkı söyledi.

Editör: TE Bilisim