'DADI' İSYANI

İstenen yüksek ücretlere dikkat çeken ünlü sunucu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "İkizleri düşünün... Yabancı dadılar 1500 (27 bin TL) dolardan kapıyı açıyor. Hemşireler ise 30 binden başlıyor. Her şey uçmuş gidiyor!" ifadelerini kullandı.

"HER SANİYE AŞKLA GEÇİYOR"

İlk kez anne olma heyecanını yaşayan Sever, daha önce yaptığı paylaşımına da "Allah'ım nazarlardan korusun... Alya’m ve Sofia’m... Nefesim, kalp atışım kızlarımızın ilk fotoğrafları... Her saniye aşkla, heyecanla, duygu dolu geçiyor… Rabbim bütün evlatlarımızı korusun, bizlere bağışlasın. Bizleri de onlara..." notunu düşmüştü.

TORUNLARINI GÖREMEDİ

Öte yandan Seray Sever, geçtiğimiz aylarda büyük bir acıyla sarsılmıştı. Ünlü oyuncunun babası Tamer Sever, koronavirüs nedeniyle torunlarını kucağına alamadan hayata veda etmişti.

BABAM İÇİMDE YAŞIYOR"

Seray Sever, ardından hamilelik fotoğraflarını şu sözlerle paylaşmıştı:

Zaman hızla akıp geçiyor… Yaşadığımız boyut tam bir dualite; doğum ölüm, sevinç, üzüntü, kahkaha, ağlama saymakla bitmez. İnsanoğlu bu iniş çıkışlarla, hem hiç ölmeyecekmiş gibi doyasıya yaşamak hem de yarın ölecekmiş gibi farkındalık geliştirmek durumunda. Her aldığımız nefes şükür sebebi... Her an çok kıymetli, özellikle sevdiklerimizle paylaştığımız! Çok şanslıyım böyle bir babanın evladı olduğum için; diğer taraftan çok acı çekiyorum bu kadar yüksekten düştüğüm için…

Yine de onun istediği ve beklediği şekilde yoluma devam edeceğim. Dimdik ve güçlü, yaşama sarılarak, anıları yaşatarak ve beklentilerini karşılayarak canım babam. Kızlarımız en büyük motivasyonum. Allah'ım onları lütfuyla, kolaylıkla, sağlıkla ve hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin en büyük duam. Anne olmak isteyen her kadın için deneyimlerimi ve yolumu bir bir paylaşacağım.

Biz elimizden geleni yapalım ve gerisini Rabbim'e bırakalım. Ben son aylarda insanoğlunun ne kadar aciz olduğunu kendi yaşadıklarımla anladım. İnsan acılarla büyüyor, evriliyor. Her şeye farklı bir perspektiften bakabilmek, inançlı olmak, evrende her şeyin enerji olduğu bilincinde olmak ve hiçbir şeyin kaybolmadığını idrak edebilmek dayanma gücü veriyor. Akıştayım, tevekküldeyim ve canım babam içimde yaşıyor. En güvenli yerde...