İstanbul'u kana bulayan, Türkiye'yi yasa boğan saldırı, 6 canımızı bizden koparırken, 2'si ağır, 81 kişinin yaralanmasına neden oldu.

Hain saldırıda Arzu Özsoy ile kızı Yağmur Uçar, Yusuf Meydan ve kızı Ecrin Meydan, Adem Topkara ile eşi Mukaddes Elif Topkara hayatlarını kaybetti.

Hayatını kaybeden 6 kişinin Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsi işlemleri tamamlandı. Terör şehitlerinin cenazeleri yakınları tarafından Adli Tıp Kurumu'ndan alındı

. Yusuf Meydan ve kızı Ecrin, Adana'da gözyaşları içinde uğurlandı



 

BABA İLE KIZI YAŞAMINI YİTİRDİ

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nda çalıştığı öğrenilen Yusuf Meydan (34) da, kızı 9 yaşındaki Ecrin ile güzel bir pazar günü geçirmek için Taksim'deydi. Baba ile kızı, sivilleri hedef alan hainler hayattan kopardı.





AİLESİYLE GEZMEYE ÇIKMIŞLARDI


 

İHA'da yer alan habere göre İstanbul'a kardeşinin nişanı için gelen Yusuf Meydan'ın ailesiyle birlikte İstiklal Caddesi'nde gezintiye çıktığı öğrenildi.

BABA İLE KIZIN CENAZELERİ ADANA'YA GETİRİLDİ

Öğle saatlerinde Yusuf Meydan ile 9 yaşındaki kızı Ecrinin cenazeleri, son yolcuklarına uğurlanacakları Adana'ya getirildi. Baba kızın Türk bayrağına sarılı tabutları, helallik alınması için merkez Seyhan ilçesi Gülpınar Mahallesindeki evlerine götürüldü.

GÖZYAŞLARI SEL OLDU

Aynı saldırıda yaralanan ve tedavisinin ardından taburcu edilen Yusuf Meydan'ın eşi Mevlüdiye Meydan, helallik alındığı sırada gözyaşı döktü. Baba ile kızı için düzenlenen cenaze törenine, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık da katıldı. Yusuf ve kızı Ecrin Meydan gözyaşları içinde toprağa verildi.

KARI KOCA HAYATINI KAYBETTİ


Taksim saldırısında yüreklerimizi yakan bir de çift vardı. 40 yaşındaki Adem Topkara ise 27 yaşındaki eşi Mukaddes Elif Topkara ile hayatını kaybetti.

KARI KOCA ÇİFTİN CENAZELERİ TESLİM EDİLDİ

AA'da yer alan habere göre Adem Topkara ile eşi Mukaddes Topkara'nın cenazeleri sabah erken saatlerde yakınlarına teslim edildi. Çiftin, ikindi namazına müteakip Ayazağa Merkez Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verileceği öğrenildi.

İKİ ÇOCUK ANNE BABASIZ KALDI

AA'da yer alan habere göre saldırıda yaşamını yitiren Adem ve Mukaddes Elif Topkara'nın, iki çocuğunu halalarına emanet ederek gezmeye çıktıkları öğrenildi. Ayazağa Camii'nde açıklama yapan Adem Topkara'nın babası Mustafa Topkara, oğlunun 7 aylık Yağız isimli erkek ve 2.5 yaşında Eliz adlı kız çocuğu olduğunu söyledi.

Adana'da Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı bünyesinde görev yapan ve kardeşinin nişanı için geldiği İstanbul'daki saldırıda hayatını kaybeden Yusuf Meydan ve kızı Ecrin Meydan'ın cenazeleri aileleri tarafından teslim alındı. Cenazeyi almak için Adli Tıp Kurumu'na gelen Ecrin Meydan'ın anneannesi Meryem Karataş, yakınlarının desteğiyle ayakta güçlükle durabildi.


ANNE İLE KIZI ŞİRİNEVLER'DEN UĞURLANDI



Patlamada hayatını kaybedenlerden Arzu Özsoy ve kızı Yağmur Uçar'ın cenazelerinin yakınlarına teslim edildiği öğrenildi. Anne ve kızın cenazeleri, ikindi vakti Şirinevler Ulu Camii'nde kılınan namazın ardından Habipler Yayla Mezarlığı'nda defnedildi.

Editör: TE Bilisim