2015 yılında CHP'den milletvekili aday adayı olan eski manken Tuğba Özay annesiyle birlikte İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu makamında ziyaret etti. Özay daha sonra sosyal medya hesabından da açıklama yaptı.

İmamoğlu'nu annesiyle birlikte ziyaret eden Özay, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Değerli hemşehrimiz, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Ekrem İmamoğlu'nu makamında ziyaret ettik... Şunu içtenlikle ifade edebilirim ki karşımda genç, dinamik, heyecan dolu, gözleri ışıl ışıl parlayan, sevgi yüklü, ötekileştirmeyen, herkesi kucaklayan, her kesimden insanın abisi, kardeşi, oğlu olabilecek, o samimiyeti hissedeceğiniz bir lider var... Annem devletimize 30 yıl boyu hizmet etmiş binlerce öğrenci yetiştirmiş bir öğretmen. Annem, oğlum diye sarılarak kutladı kendisini" dedi. 

İBB Başkanı ile fotoğraflarını da paylaşan Özay, şu ifadeleri kullandı: 

"Gerçekten de hissediyorsunuz kendisinde bu sıcaklığı... Sayın başkanımızın yolu açık olsun... Ayağına taş değmesin. Görevini en iyi şekilde başarsın... Genç ve dinamik ekibiyle birlikte İstanbul'u şahlandırsın... Bizlerin ayrılığa değil birlik ve beraberliğe ihtiyacı var! Bizlerin kültüre, sanata, eğitime, işe, aşa, doğal yaşamın korunmasına ihtiyacı var! Bizlerin herkese eşit mesafede durabilen siyasilere ihtiyacı var! Baskısız, korkusuz, kaygı duymadan konuşabileceği, tartışabileceği, yorumlayabileceği platformlara ihtiyacı var! Bizlerin ılımlı, olumlu, güler yüzlü insanlara ihtiyacı var! Bizlerin Ata'mızın yolunda ilerleyen aydınlık yüzlere ihtiyacı var ! Ve bizlerin az biraz cesarete ihtiyacı var ! Ve umuyoruz ki tüm bunlar başkanımızda var! Tekrar kutlu olsun!"

Editör: TE Bilisim