Ulusal Birlik Partisi Girne Milletvekili Hasan Küçük Kıbrıs Türk Haber Web TV’de Miray İçsel’in konuğu olarak “TCG Anadolu’nun 20 Temmuz’da burada olmasını canı gönülden istiyorum bu gururu hep birlikte yaşayalım” dedi

Katıldığı programda önemli mesajlar veren Küçük, “milli ve yerli savunma sanayi alanında güçlü olmak Türk Milleti’nin Doğu Akdeniz dahil tüm dünyada bağımsızlık ve egemenliğimizin tarihsel mücadelemizde sembolü olacaktır.Türk dünyasının kalkanı görevini üstelenecektir”” diye konuştu.

UBP Milletvekili Hasan Küçük, “TCG Anadolu'nun 20 Temmuz'da KKTC'ye gelmesi için çağrıda bulunduğunu bu yeni siyaset anlayışımız ve Mavi Vatan'daki bütünlüğümüz için son derece anlamlı olacağını “ TCG Anadolu şu anda İzmir’de, 20 Temmuzda burada olmasını canı gönülden istiyorum, bu gururu hep birlikte yaşayalım” ifadeleriyle dile getirdi.

‘GENÇLER ÖNCE KENDİNİ TANIMALI’

Gençlerimizin önce kendilerini tanıması gerektiğini vurgulayan Küçük, gençler neleri yapabildiklerini ve nelerden zevk alabildiklerini bildiği zaman başarıya ulaşabilirler. Bu durumda ailelerinde çok büyük rol oynaması gerekiyor” ifadelerini kullanarak ailelerin bilinçlendirilmesi bu konuda son derece önemli olduğunu çünkü ne yazık ki günümüzde ailelerin çocuğuna kendi seçtiği, kendi istediği mesleği aşılamaya çalıştığını bu durumun sonucunda da mutsuz ve başarısız gençlerin yetiştiğini belirtti.

         

‘KONUYU BÜTÜN OLARAK ELE ALMALIYIZ’

 Eğitim Bilimi hakkında açıklamalarda bulunan Küçük Eğitim bilimini, eğitimi bilim dalı olarak ele alan bir uzmanlık alanı olarak tanımladı.

Bu alanın kullanımının her geçen gün daha fazla arttığını belirten Küçük “Eğitim biliminin kendi alanında derinlemesine çalışmalar bütününe baktığımızda kuramsal yaklaşımlarla ilerlendiğini biliyoruz ama burada yeri geldiğinde psikologlarla da mühendislerle de bir bütün olarak konuyu ele almamız gerekiyor” dedi.