KOÇ: Çevrenizdeki olaylar karşısında izlenmesi gereken yol konusunda acelecisiniz. Düşüncelerinizi karşı tarafa kabul ettirme çabası içindesiniz. İş yaşantınızda hesaplarınızı geriye dönük bir şekilde denetlemelisiniz.

BOĞA: Anlamlı ve iğneleyici sözlerinizle partneriniz ve çevrenizde olumsuz bir hava estireceksiniz. İstekleriniz için hırs ve gücünüzü birleştirmek için enerjinizi yoğunlaştırdınız. Yorgun düşebilirsiniz.

İKİZLER: Yaşama açılan bütün güzelliklere önem vereceksiniz. Bugün güçlü isteklerinizi kontrol etmeyi öğrenin. Özgü uhunuz atağa kalktığı zaman çevrenizdeki bağları kopartacak şekilde fevri davranıyorsunuz.

YENGEÇ: Enerjinizi dengeleme konusunda zorluk yaşayabilirsiniz. Çevrenizle olumlu paslaşarak çalışmayı seviyorsunuz. Engelleri aşma konusunda becerinizi göstereceksiniz. Yanlış anlaşılmalardan sakınmalısınız.

ASLAN: Yoğun enerjinizin sizi zorladığını hatta tempo kaybettiğini göreceksiniz. Maddi konularda sıkıntı istemiyorsanız çalışmalı ve paranızı biriktirmelisiniz. Finans konularına disiplin getirmenin zamanı geldi.

BAŞAK: Çelişkilerinizi çabanızla yenmeyi öğreneceksiniz. Geçmişteki zorluklarla başa çıkmayı öğreniyorsunuz. Arkadaşlıkların seviyesini değerlendireceksiniz. Aşkta bazı konular sorun haline gelebilir.

TERAZİ: Geçmişte yaşadığınız ilişkinin tekrar gündeme gelmesi söz konusu. İsteklerinizde abartılı olmasına rağmen duygularınızı saklama ihtiyacı içindesiniz. Çevrenize epey hassas davranışlar sergileyebilirsiniz.

AKREP: Yakıcı duygular içinde olmanıza rağmen gizliyorsunuz. Beraber olduğunuz kişileri gözünüzde büyütebilirsiniz. Yalnızlık sizin için çok önemli. Toplantılarda kalabalık ortamlar sizi sıkabilir.

YAY: Kendinizi mutsuz hissettiğinizde bulunduğunuz yerden uzaklaşın. Yaratıcılığınızı kullanacağınız alanları seçerek motivasyon gücünüzü artırmalısınız. Geçmişte yaşadığınız olayın detayları gündeme gelebilir.

OĞLAK: Hayallerinizle baş başa kalma arzusu içinde olabilirsiniz. Düşündüğünüz şeyleri yaşama geçirme planları içinde hareket ederken ne düşündüğünüzü kimse anlamayacak. Sosyal ilişkilerin yoğun olduğu bir dönem.

KOVA: Hayallerinizi askıya almanız gerekiyor. Yeni fırsatlar için beklemeli ve düşündüğünüz konu ne olursa olsun, denetlemeden uygulamaya geçmemelisiniz. Ama bu konuda herhangi bir şikayetiniz olmayacak.

BALIK: Dış dünyadan koparak kendinizi toparlayacaksınız. İlişkilerinizde mantığınızı ön plana çıkarmanız nedeniyle aranızda saygın bir mesafe olacak. Bu sizin kendinizi daha ciddi kontrol etmenizi sağlayacak.