KOÇ: Bilgi sahibi olmadığınız konularda fikir yürütme huyunuzu kontrol altına almalısınız. Çünkü, zor durumda kalarak karşınızdaki kişinin güvenini kaybediyorsunuz. Her konuda fikir beyan etmek zorunda değilsiniz.

BOĞA: Bugün çevrenizdeki kalabalıkların dostluk gösterilerine kanmayın. Aile içi tartışmaların dozunu belirlemek elinizde. Daha sonra haklı olduğunuzu kanıtlamak için çaba harcıyorsunuz. Duygularınızda farklı bir mantık var.

İKİZLER: Sizinle ilgili konulara başkaları tarafından yorum getirilmesine karşısınız. Partnerinizle birlikte vereceğiniz kararlar önemli. Aile içi anlaşmazlık konusunu aslında çok kolaylıkla halledilebileceksiniz.

YENGEÇ: Kariyerinizle ilgili başarı size parayı da getirecektir. Yaptığınız işi severek yapacak, enerjik ruh halinizi istediğiniz yönde kullanabileceksiniz. Kendinize güvenmeniz sayesinde daha çok işler başaracaksınız.

ASLAN: Sosyal yaşamınızın ilginç olaylara sahne olduğunu görecek ve ilginç kişilerle bir arada olacaksınız. Bu grup aktiviteleri çerçevesinde, bazı kişilerle, aynı noktada buluşacak ve kenetleneceksiniz.

BAŞAK: Kısa mesafeli yolculukların ve ilişkilerin size sağlayacağı kazançları hesaplamanın tam zamanı. Bu dönemde politik olun, çevrenize gülümseyin. Arzuladığınız dostluk ve arkadaşlıklar gündeme gelecek.

TERAZİ: Yeni tanıştığınız kişilerle sohbet ortamları yakalayacak, uyumlu bir kişilik sergileyeceksiniz. Ani başlayan geçici aşk ilişkilerine karşı tedbirli olmalısınız. Bu beraberliklerinizden çok şey beklememelisiniz.

AKREP: Kariyerinizde size şans getirecek kişilerle tanışacaksınız. Alışkanlıklarınız konusunda dikkatli olun. Duygusal ilişkilere rest çekseniz bile aşktan kopmayacaksınız. Çevreyle yoğun iletişim içinde olacaksınız.

YAY: Bugünlerde sağduyuyu ve sakinliği elden bırakmamalısınız. Bu şekilde davrandığınızda ortaya çıkacak zor pozisyonlardan başarı ile çıkacaksınız. Gelişen olumsuz olaylar karşısında gergin günler yaşayabilirsiniz.

OĞLAK: Sorunların dışında kalmayı başarırsanız sinir sisteminizi koruyabilirsiniz. İş başarınız arttıkça işler ayağınıza gelecek. İş arayanlar teklifleri değerlendirebilirler. Doğru zamanı yakalayabilirsiniz.

KOVA: İkna kabiliyetiniz artıyor. Kalabalık ortamlarda gözlemciliğiniz güçlenecek. Güçlü isteklerinizi bir kenara bırakarak kendinizi sakinliğe teslim edin. Organizasyondan küçük paralar kazanabilirsiniz.

BALIK: İçinde bulunduğunuz durumda arkadaşlarınızın önerileri ile kafanız iyice karışıyor. Arkadaş çevrenizde size destek verecek dostlarınızla bir arada olacaksınız. Ortak çalışmada yapacağınız konular gündemde.