KOÇ: İletişim konusunda başarılı çalışmalar içindesiniz. Çevrenizdeki duygusal konulara kafanızı takarak aktivitenizi düşürmemelisiniz. Düşüncelerinizi süsleyerek ikna kabiliyetinizi mükemmel sergiliyorsunuz.

BOĞA: Bugünlerde, düşüncelerinizde sürekli genişleme var. Birçok işi bir arada yapıyorsunuz. Sezgisel yeteneğinizi kişisel özelliklerinizle birleştirerek birçok başarılı çalışmanın altına imza atacaksınız.

İKİZLER: Hassasiyetiniz çok yüksek. Alınganlığınız tavan yapabilir. Aşkta birçok zorluğa maruz kalacaksınız. İnatçı tavırlarınızın ardındaki nedenler anlaşılmasa da daha sonra dostlarınız hak vereceklerdir.

YENGEÇ: Duygusal takıntıların sizi yönlendirmesine izin vermediğiniz her işi başarıyla sonuçlandıracaksınız. İletişim konusunda gerekli her türlü donanıma sahipsiniz. Çevrenize önem vermelisiniz.

ASLAN: Bugün inatçı tavırlarınızla çevrenizi bezdirebilirsiniz. İnsanın her ortamda adapte olabilmesi için yapacağı tek şey; çevresine karşı iletişim düzeyini yüksek seviyelerde tutması. Bu konuya özen gösterin.

BAŞAK: Kendinize olan güveniniz sizi bazen çok cüretkar yapıyor. Ama mantıklı yanınız ağır basıyor ve gereken adımı dikkatli bir şekilde atıyorsunuz. Bugün, enerjinizi doğru alanlarda kullanmalı ve tepki almamalısınız.

TERAZİ: Yakın dostlarınızdan alacağınız destek sizin için önemli olacak. İş birliği içinde olacağınız kişilerle bir araya gelecek ve karşıt görüşler içinde olacağınız bir toplantıyı başarıyla gerçekleştireceksiniz.

AKREP: İş yerinde özgür çalışmaya ihtiyacınız var. İş imkanlarınız genişleyebilir. Duygusal yönlerinizi yaratıcılığınızla birleştirecek ve kendinizi daha verimli hissedeceksiniz. Bugünlerde, seyahatler gündeme gelecek.

YAY: Organizasyonlar ve iş birlikleri önem kazanıyor. İdealist tavırlarınız başkalarına ters gelebilir. Ama onları her konuda ikna edebileceksiniz. Gücünüzün farkındasınız ve olayları farklı ele almayı biliyorsunuz.

OĞLAK: Bugün, sizi etkileyecek kişilerle birlikte olacak ve ortak çalışmalar içine gireceksiniz. Amaçlarınıza uygun kişilerle görüştüğünüz zaman daha mutlu oluyorsunuz. Duygularınızı paylaşmaktan hoşlanıyorsunuz.

KOVA: Bugün, duygusal konuların öne çıkmasıyla birçok konuda derin düşünceler içinde olacaksınız. Aşkın gücüne inanıyor ve duygusal yaşamınızda karşılaştığınız sorunları gözünüzde büyütüyorsunuz.

BALIK: İş ilişkilerinizde yaşadığınız sorunları özel yaşantınıza yansıtmamalısınız. Bugün, kendinize yakın hissettiğiniz kişilerin etkisinde kalabilirsiniz. Partneriniz üzerinde güç kanıtlama yoluna girerseniz tepki alırsınız.