Günlük burç yorumları: 19 Ocak 2021 günün burç yorumları

KOÇ: Araştırma isteğiniz çok, hedeflerinize yönelik çalışmalar içindesiniz. Rakip tanımıyorsunuz ama bu özelliğinizi gizlemeyi başarıyorsunuz. Yeni bir işe başlayanlar için bulundukları ortam çok önemli.

BOĞA: Bugün heyecanlarınıza neden olacak özel ilişkilerin karşınıza çıkması sizi düşünmeye sevk edebilir. Çünkü yeni bir başlangıç için uygun günlerde değilsiniz. Gireceğiniz topluluklarda tedbiri elden bırakmamalısınız.

İKİZLER: Tartışmaların ve kırıcı konuşmaların olabileceği ortamlardan uzak kalın. Bugünlerde agresif davranmanıza neden olacak tüm çevresel koşullar sizi tahrik edecek. Özel yaşadığınız duygular sizin için önemli olacak.

YENGEÇ: Bugün Ay’ın konumu, felsefi anlamda yoğun düşüncelere neden olurken, çevrenizi güzelleştirmek içir çalışmalar yapacaksınız. Ayrıca iş toplantılarında ve aşk yaşamınızda fiziksel olarak etkileyici olmak istiyorsunuz.

ASLAN: Bugün romantik davranacaksınız. Bulunduğunuz ortamlarda dikkat çekecek ve katıldığınız toplantılarda öncelikle sağduyulu davranarak karşı cinsin ilgisini çekeceksiniz. Eski dostlar bir araya geliyor.

BAŞAK: İnandığınız konularda taviz vermeyeceksiniz. Planlarınızı uygularken kibar ama ısrarcı davranacaksınız. Çevrenizde size karşı çıkanlara karşı koyacaksınız. Sabırlı olmanız çok önemli.

TERAZİ: Yakın ilişkiler, komşular ve iletişim konuları gündeme gelirken aile ile ilgili konularla daha fazla ilgili olacaksınız. Enerjinizi ve vaktinizin yakın dostlarınızla ortak çalışmalar yapmak için kullanacaksınız.

AKREP: Enerjinizin yüksekliğine diyecek yok doğrusu. Farkındasınız ve maddi konularda olağanüstü çabalarınızın karşılığını alacaksınız. Bazılarınız yakın dostlarınızla sanatsal olaylara katılabilir, konuşmalar yapabilir.

YAY: Küçük kaçamaklar sizi oyalasa bile sonu gelmeyecek maceralar yüzünden sorun yaşamak istemiyorsanız, gireceğiniz ortamlarda kontrollü olun. Bazı eleştirilere maruz kalmak sizi üzebilir.

OĞLAK: Enerjiniz hayata hırslı ve adanmış bakmanız. Siz bir şey yapmadan önce sıkı düşünür ve hareket edersiniz. Düşünce mekanizmanız hız kazanabilir. İş hedeflerinizi üst noktalara taşımak istiyorsunuz.

KOVA: Başkalarının davranışları altında sahte bir sevgi gösterisi olabilir. Olayların analizini yapacak kadar sezginizin yüksek ama çevrenize bu özelliğinizi hissettirmek istemiyorsunuz. Rakiplerinizin farkındasınız.

BALIK: Coşkularınız ve yaratıcılığınız yine ön planda. İlişkinizi abartmak için hiçbir fırsatı kaçırmayacaksınız. Bazılarınız partnerleri için olumlu çabalar içinde olacaksınız. Eski dostlarınız karşınıza çıkabilir.