Mağusa'da sabahın ilk saatlerinde Hacer Bayraktar'a ait olan araç ile Şükrü Şemmedi'nin kullanımında ki kiralık araç evlerinin önünde alevlere teslim oldu.

Mağusa Baykal bölgesinde sabahın ilk saatlerinde korku dolu anlar yaşandı.

2 araç birden yanarak kullanılmaz hale geldi. Polis söz konusu araçların Hacer Bayraktar ve Şükrü Şemmedi'ye ait olduğunu açıkladı.

Polisin olayla ilgili soruşturması devam ederken, aracın birinin kasten yakıldığı ve yanında park haline bulunan öteki aracın da hasar görmesine neden olduğu ihtimali üzerinde duruluyor.

Polis ekipleri güvenlik kordonu altına aldıkları bölgede incelemelerini sabah saatlerinde de sürdürdü. 04:15 sıralarında araçlardan yükselen yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Polis Basın Subaylığı'ndan alınan bilgiye göre, saat 04:15 sıralarında Gazimağusa’da, Bayraktar Yolu Sokak üzerinde, Şemmedi Apartmanı önünde park halinde bulunan Hacer Bayraktar’ a ait MP 024 plakalı araçta henüz tespit edilemeyen nedenden dolayı bir yangın meydana geldiği belirtildi. Yangının konu aracın yanında park halinde bulunan ZNK 266 plakalı araca sirayet etmesi sonucu her iki araç tamamen yanarak kullanılmaz hale geldiği belirtilirken, yangın çıkış sebebi ve olayla ilgili soruşturma devam ettiği açıklandı.

Editör: TE Bilisim