KOÇ: Bugün, maddi konularda çok hızlı hareket ediyorsunuz. Düşünmeden yaptığınız hareketlerin sonucu sizi üzmesin. Girişimci yapınız ve yenilikler ilginizi çekecek, çok daha cesaretli davranacaksınız.

BOĞA: İşinizle ilgili sorumluluklarınızda aşırı titiz davranıyorsunuz. Hatadan çekiniyor ve düşünceleriniz toparlamak konusunda sorun yaşamak istemiyorsunuz. Hırslı yapınız ve sezgileriniz daha da güçlenebilir.

İKİZLER: Ortaklıklarda cesur davranmamalı ve işinizi belli bir ölçüde götürmelisiniz. Yeni başlangıçlar yapmak için gerekli enerjiye sahip olmanıza rağmen araştırmacı yönünüz bazı girişimlerinizi yavaşlatacak. 

YENGEÇ: Duygular ve istekler arasında farklı bir değişim söz konusu. Gizli inatçılığınızı kullanmak için uygun bir gün değil. Size uygun aktivitelerin bulunduğu ortamlarda doğal halinizi korursanız çekiciliğiniz etkili olacak.

ASLAN: Duygularınızda sabit davrandığınızda çevrenizle ilgili olaylara çekimser kalıyorsunuz. Yollarla ilgili kazançlar gündemde. Kuşkucu yönlerinizi törpülemelisiniz. Çevrenize dikkatlice şans vermenin tam zamanı.

BAŞAK: Karşılıklı ilişkilerde geleneksel davranmaktan hoşlanıyorsunuz. Yaşamınızla ilgili bazı sorunlarla tek başına mücadele vermek zorunda kalabilirsiniz. İnatçılığınız yüzünden kaybetmeye adaysınız.

TERAZİ: Yakın çevrenizle ilgili paylaşımlarınız pozitif olduğu zaman enerjinizin daha da yükseldiğini hissediyorsunuz. Bugün, birçok işin sizi yoracağını bile bile birçok işe soyunacaksınız. Aktif olacağınız bir dönemdesiniz.

AKREP: Duygularınızda geçici bir karamsarlık söz konusu. Yollarla ilgili beklentilerinizin size kazandıracağı sürprize hazırlıklı olmalısınız. Bugün, kararlarınızda değişimler olabilir. Önlemlerinizi şimdiden almalısınız.

YAY: Olayların arkasında farklı nedenler ararken bulunduğunuz noktadan uzaklaşıyorsunuz. Duygusal takıntılar sizi zorlamanın ötesinde yanlış kararlar almanıza neden oluyor. Bazı görüşmeleriniz olumlu sonuç verecek.

OĞLAK: Maddi konularda kendinizi güvenli hissetmek için yaptığınız çalışmalar karşılıksız kalmayacak. Yapacağınız her türlü çalışmanızda özgürce hareket etmek istiyorsunuz. Diş ve kemik kontrollerinizi ihmal etmeyin.

KOVA: Zihinsel olarak bulunduğunuz ortamdan farklı yerlerde olduğunuz için sizi tenkit edenlerin sayısı bir hayli fazla. Bugün özel arkadaşlarınızla birlikte olma ihtiyacı içinde olacak ve durum değerlendirmesi yapacaksınız.

BALIK: Maddi konumlar sizin yeni bir çalışma alanına yönelmenize neden olacak. Bugün sevdiklerinizle sohbetler yapabilir ve aranızdaki birlik ve beraberliği güçlendirebilirsiniz. Paylaşımlarınız mükemmel gelişiyor.