Alsancak Belediye Başkanı Fırat Ataser, bölgede temaslıların oldukça çok olduğunu ve Alsancak – Lapta bölgesinin kapanmasını talep ettiklerini ancak 2 gündür sonuç alamadıklarını dile getirdi. Ataser, bölgedeki vakaların arttığını da belirterek, bugün 2 vaka daha tespit edildiğini açıkladı.

Alsancak Belediye Başkanı Fırat Ataser, BRT ekranlarında yayınlanan ‘Manşet+’ programına telefon bağlantısı ile katılarak, Alsancak – Lapta bölgesinde artan Koronavirüs vakaları hakkında açıklamalarda bulundu.

Ataser, bölgedeki durumun daha kötüye gittiğini söyleyerek, bölgede özellikle temaslıların bulunduğunu ve temennilerinin temaslıların PCR testlerinin pozitif çıkmaması olduğunu söyledi.

2 gündür bölgeyi 15 gün boyunca kısıtlı kapanmaya gidilmesini talep ettiklerini bir kez daha yineleyen Ataser, bölge sakinin oldukça tedirgin olduğunu ifade etti.

Bölgedeki vaka sayısının çoğaldığının altını çizen Belediye Başkanı Ataser, dün akşam 35 vaka olduğunu, ilerleyen saatlerde 40’a yükseldiğini ve bugün 2 vaka daha tespit edildiğini açıkladı.

Kaynak:Kıbrıs Postası 

Editör: TE Bilisim