Yeni Nesil Üniversite Sloganı ile yola çıkan Kıbrıs İlim Üniversitesi yaptığı yeniliklerle eğitimde fark yaratmaya devam ediyor.

Kıbrıs İlim Üniversitesi, İngiltere'nin en büyük "Student Ambassador Platformu" #Unibuddy ile anlaşma sağlayarak, eğitimden, kampüs hayatına, uluslararası tecrübeden, kriz yönetimine yaşanılan her deneyimi öğrencilerinin anlatması için Student Ambassador Programı- CSU Ranger'ı uygulamaya koydu.

Kıbrıs İlim Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Selman Arslanbaş, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Yeni nesil üniversite" sloganıyla uluslararası iş birliklerimizle teknolojik yenilikler ve çözümlerle yolumuza devam ediyoruz” dedi.

Arslanbaş’ın açıklaması şöyle;

Yıllardır Z kuşağı üzerine çalışmalarımızı yürütttük. En çarpıcı sonuçlardan birisi bu kuşağın tercihlerini "deneyim" paylaşımı ve akran paydaşlığı üzerinden yapıyor olmalarıydı.

Yedikleri yemekten, dinledikleri müziklere, mesleklerden tutun da üniversite seçimlerine kadar bir başkasının yaşadığı deneyimle ilgili geri bildirimleri üzerinden kararlarını veriyorlardı.

Üniversite tanıtım günlerinin yoğunlaştığı bu günlerde KİÜ'yü aday öğrencilere kendi öğrencileri tanıtıyor.

Onları bu deneyimleme sürecinin sonuçlarından memnun ettiğinize dair çıktılarınız varsa, verdiğiniz öğretimin ve edindirdiğiniz becerilerin gücüne ve kalitesine inanıyorsanız, markanıza güveniyorsanız size tanıtım kısmında geri çekilmek düşer.

#KİÜ İngiltere'nin en büyük "Student Ambassador Platformu" #Unibuddy ile anlaşma sağlayarak, eğitimden, kampüs hayatına, uluslararası tecrübeden, kriz yönetimine yaşanılan her deneyimi öğrencilerinin anlatması için Student Ambassador Programı- CSU Ranger'ı uygulamaya koydu.

"Yeni nesil üniversite" sloganıyla uluslararası iş birliklerimizle teknolojik yenilikler ve çözümlerle yolumuza devam ediyoruz.

Buyrun siz sorun #benimtercihimturuncu diyen öğrencilerimiz ve personelimiz cevaplasın.

Editör: TE Bilisim