Başbakan Ersan Saner, İskele bölgesine ve Açık Pazar’a bir ziyaret gerçekleştirdi.

Başbakan Saner’e ziyaretinde, Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanı Nazım Çavuşoğlu, Ulusal Birlik Partisi (UBP) İskele Milletvekili Yasemin Öztürk ve İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu eşlik etti.

İSKELE LARNAKA SPOR KULÜBÜYLE BİR PROTOKOL İMZALANDI

Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanı Çavuşoğlu, ziyarete ilişkin açıklamalarda bulunarak, İskele Larnaka Spor Kulübü’yle bir protokol imzalandığını ve Başbakan Saner’in bu protokole destek verdiğini ifade etti.

Orman Dairesi’ne ait olan deniz kenarındaki bir arazinin İskele Larnaka Spor Kulübü’ne tahsis edildiğini belirten Çavuşoğlu, kulübün sosyalleşmesi kapsamında fikir birliği ile protokolün imzalandığına dikkat çekti.

SANER, ESNAFLA BİR ARAYA GELDİ

Başbakan Saner, Açık Pazar’a yaptığı ziyaretin ardından yaptığı açıklamada ise esnafla bir araya geldiklerini ve ülkedeki sorunların yerinde tespit edildiğini söyledi.

Tarımsal arazilerin nasıl korunması gerektiği yönünde ise Tarım Bakanı Çavuşoğlu ile yapmış oldukların çalışmanın da sonuna gelmiş bulunduklarını ve Gazimağusa, İskele ve Yeni Boğaziçi bölgesinde tekrar revize etmeyi düşündükleri imar planını da yerinde gözlemlediklerini aktaran Saner, “Hükümet olarak halkımızın sahip olduğu değerleri, halkımızın kullanımına sunmaktayız” dedi.

Editör: TE Bilisim