Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, İş Kadınları Derneği’nin Garanti BBVA’nın katkısıyla düzenlediği “5. İşte Kadın” fotoğraf yarışması ödül törenine katıldı.

Kadının bu güzellikleri sanatsal anlamda yansıtabilmesinin, ülkemizin güzelliği olduğunu belirten Cumhurbaşkanı Tatar, kadınlarımızın iş ortamındaki başarısının, ortaya koyduğu eserlerin takdire şayan olduğunu söyledi.

Tatar açıklamalarında; “Önümüzdeki dönemde kadınların iş dünyasında başarıyla yer alması, itici bir güç olacaktır” ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Tatar, yapılan bütün haksızlıklara karşı Kıbrıs Türk halkının ve özellikle kadınlarımızın mücadelesinin de bize yakışan bir mücadele olduğunu da belirtti.  

Törendeki konuşmasının devamında, böyle anlamlı bir etkinlikte bulunmaktan dolayı duyduğu mutluluğu ifade eden Cumhurbaşkanı Tatar, törenin hazırlanmasına katkı koyan herkese teşekkür etti.

"Kadınların öyle bir gücü ve kabiliyeti vardır ki kimse sizi engelleyemez. Önümüzdeki dönemde de kadınların iş dünyasında başarıyla yer alması itici bir güç olacaktır” diyen Cumhurbaşkanı Tatar, kadınların ekonomiye ve sosyal hayata büyük katkı sağlamakta olduğunu dile getirerek yarışmada dereceye girenlere ödül ve plaket takdiminde bulundu.

Editör: TE Bilisim