Lefkoşa’daki Dafne Güzellik Merkezi’nden yeni bir açıklama geldi. Açıklamada, karantina merkezine alınan çalışanların bugünkü test sonuçlarının negatif çıktığı duyuruldu.

Çalışanlarından birinin PCR test sonucunun pozitif çıktığını duyuran ve hemen ardından hizmetlerine ara vererek kamuoyundan taktir toplayan Lefkoşa’daki Dafne Güzellik Merkezi’nden yeni bir açıklama geldi.

Merkezin resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, test sonucu pozitif çıkan çalışanla temas kuran ve karantina merkezine alınan çalışanların bugünkü test sonuçlarının negatif çıktığı duyuruldu.

Açıklamada, karantina sürecinin tedbir amaçlı devam edeceği ifade edilirken, sonucu pozitif çıkan çalışanın da karantina otelindeki gözlem sürecinin sürdüğü kaydedildi.

Sürecin en başından itibaren müşterileriyle her gelişmeyi paylaştıklarını ifade eden güzellik merkezi yönetimi, “lütfen konuyla ilgili konuşulan, dayanağı olmayan bilgilere itibar etmeyiniz” uyarısında bulundu.

Dafne Güzellik Merkezi’nden yapılan açıklama şöyle:

“Çalışanlarımıza karantina merkezinde yapılan bugünkü test sonuçları negatif çıkmıştır. Karantina surecimiz tedbir amaçlı devam edecektir. Pozitif çalışanımızın da karantina otelinde gözlem sureci devam etmektedir. Surecin en başından itibaren sizinle her gelişmeyi sayfamız üzerinden paylaştık, lütfen bu konuyla ilgili konuşulan, dayanağı olmayan bilgilere itibar etmeyiniz. Gelişmeleri sizinle paylaşmaya devam edeceğiz. Sağlıklı günler dileriz.”

Editör: TE Bilisim