DÖVEÇ GROUP TARAFINDAN HAYATA GEÇİRİLECEK OLAN ‘QUERENCİA'NIN LANSMAN GECESİ GERÇEKLEŞTİ

LongBeach'e büyüleyici bir atmosfer getirecek olan Döveç Group tarafından hayata geçirilecek olan 'Querencia'nın lansman gecesi gerçekleşti.

Genelde ülke turizmine yerelde ise İskele bölgesine büyük katkılar sağlayacak projenin öncülüğünü Döveç Group üstleniyor.

İskele'de bulunan The Arkın Hotel’de düzenlenen Lansman Gecesi'ne Meclis Başkanı Zorlu Töre,  Başbakan Ünal Üstel, Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Çevre ve Gençlik Bakanı Fikri Ataoğlu, Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Erhan Arıklı, UBP Genel Başkanı Faiz Sucuoğlu, Döveç Group Direktörü Burçin Döveç,  Oda Başkanları ve birçok milletvekili katılım gösterdi.

Döveç Group Direktörü Burçin Döveç yaptığı konuşmasında; güçlü ve yenilikçi bir vizyonu olan Döveç Group tamamen özgün ve yaratıcı fikirleriyle yerli ve yabancıların yoğun ilgisini çekmekte olduğunu vurguladı

Burçin Döveç’in konuşmasının ardından Cafer Gürcafer söz aldı. Gürcafer  Ağaç ve insanın birbirine benzediğini, insan da ağaç gibi aydınlığa gitmek için derinlere kök saldığını belirtti.

Başbakan Yardımcısı Fikri Ataoğlu da bu özel geceden dolayı herkese teşekkürlerini iletti.

Daha sonra söz alan Başbakan Ünal Üstel de bu güzel projelere imza atan döveç Group’a ve Arkın Group’a teşekkürlerini iletti.

Lansman sonunda Burçin Döveç ve Erbil Arkın Kanal T habere açıklamalarda bulundu.

Editör: TE Bilisim