Bu çerçevede ülkemizin finans sektörünün güçlü temsilcilerinden Albank ile Eczacılar Birliği arasında işbirliği protokolü imzalandı.

Protokole Eczacılar Birliği Başkanı Umut Öksüz ile Albank Genel Müdürü Ahmet Melih Karavelioğlu imza koydu.

BU PROJE HER İKİ TARAF İÇİN DE SİNERJİ YARATACAKTIR

Albank Genel Müdürü Ahmet Melih Karavelioğlu, böyle bir projenin içerisinde olmaktan çok mutluyuz. Bu proje her iki taraf için de sinerji yaratacaktır. Ayrıca genç eczacıları desteklemekten de ayrı bir mutluluk duyuyoruz ifadelerini kullandı.

BİRLİKTE DAHA DA GÜÇLÜYÜZ

Eczacılar Birliği Başkanı Umut Öksüz yaptığı açıklamada, “özellikle Pandemi Süreci olmak üzere tüm sektörler gibi ecza sektörü de çok ciddi maddi ve manevi yaralar almıştır. Başta sağlıklarını riske atarak aralıksız bir şekilde çalışan eczacılarımızın ekonomik yönden de ciddi zorluklar içerisine girdiği bu süreç içerisinde Kıbrıs Türk Eczacılar Birliği olarak eczacımızın yanında durup destek çıkmak için ALBANK ailesi ile BİRLİKTE DAHA DA GÜÇLÜYÜZ projesini hayata geçirmek için bugün ön protokol imzalamış bulunmaktayız.Hayata geçireceğimiz proje ile birliğimize kayıtlı tüm üye eczacılarımıza ve sektördeki en büyük paydaşlarımız ve de dayanağımız olan ecza depolarımıza azda olsa bir nefes aldırma hedefindeyiz.Umarım hayata geçireceğimiz proje ile tüm meslektaşlarımıza ve de depolarımıza daha iyi yarınlar bırakmayı sağlama hedefindeyiz. Önümüzdeki süreç içerisinde lansmanının yapacağımız projemiz şimdiden tüm ecza sektörüne hayırlı olmasını dilerim.

Bu blok bir hatayla karşılaştı ve önizlenemiyor.