Türk televizyon tarihinin efsanelerinden biri olan Kurtlar Vadisi dizisi hakkında heyecanlandıran bir gelişme yaşandı. Ayrıntılar içeriğimizde;

Bir dönemin reyting rekorları kıran dizisi Kurtlar Vadisi hayranlarını sevindirecek haber geldi:

Kurtlar Vadisi ekranlara geri dönüyor... Efsane dizi ''Kurtlar Vadisi Kaos'' adı ile izleyenlerle buluşacak.

Show TV'de ekrana getirilecek olan Kurtlar Vadisi Kaos dizisinin 2021 yılının Şubat ayında izleyiciyle buluşacağı açıklandı.

Necati Şaşmaz dizi hakkında şu detayları paylaştı:

“Kaos yönetimi diye bir ideoloji var. O ideolojide dünyayı kaosa yöneltip, kaos ile yönetmek. Biz de bu kaos yönetiminden nasıl kurtulabiliriz, nasıl çıkış sağlayabiliriz derdini anlatmaya çalışacağız. Kaos durumlarında elimizden neler alınır, nelere karşı savaşmamız gerekir, nelerden muzdarip olabiliriz. Bunları hikayemizde anlatmaya çalışacağız.” Şaşmaz, dizinin iddiasını şu sözlerle ortaya koydu: “Yakın coğrafyamızda, körfez olsun, bu civardaki ülkelerde, siyasi ve coğrafi denklemde bizler nerede olacağız, nasıl duracağız, neler yapabiliriz. Bunları irdeleyecek hikayelerimiz olacak. Global anlamda da Myanmar’dan Afganistan’dan Makedonya’ya hatta Amerika’ya uzanan hikayeler olacak diye şimdiden müjde verebilirim.” Dizinin kaldığı yerden devam edeceği haberinin ardından sosyal medyada yorumlar coştu.

Editör: TE Bilisim