Erhan Arıklı, “iftira attığı” iddiasıyla Kubilay Özkıraç’ı polise şikayet etti

Enerji Bakanı Arıklı, “iftira attığı ve hakaret ettiği” iddiasıyla; “başta EL-SEN Başkanı Kubilay Özkıraç olmak üzere “bazı kişileri” polise şikayet ettiğini açıkladı.

Ekonomi ve Enerji Bakanı Erhan Arıklı, kişisel sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamayla, iftira attığı ve hakaret ettiği” iddiasıyla “Başta EL-SEN Başkanı Kubilay Özkıraç olmak üzere bazı kişileri polise şikayet ettiklerini” duyurdu.

Arıklı ayrıca, Ekonomi ve Enerji Bakanlığı’nın elektrik enerjisini KIB-TEK çalışanlarının kestiğini öne sürerek, “Bakanlığı elektriksiz bırakan çalışanların tespit edilmesini istedik” dedi.

Erhan Arıklı, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Bugün polise şikayet günümüz. Başta EL-SEN Başkanı Kubilay Özkıraç olmak üzere sosyal medyada bize ağır hakaretler eden ve iftiralar atan bazı kişileri polise şikayet ettik...

Ayrıca bugün Bakanlığın elektiriğini haksız yere kesen ve Bakanlığı saatlerce elektriksiz bırakan KIB-TEK çalışanlarının da tesbit edilmesini istedik. Koca Bakanlığı ve Bakanlığımızla birlikte Kamu Hizmetleri Komisyonu da tam 4 saat elektriksiz kaldı. Uzak bölgelerden gelenler de dahil bir çok vatandaş saatlerce bekledi.

Bu tam bir voyvodalıktır... Gereken yapılacaktır.”