Lefkoşa’da 6 kişi bir evi basarak evdeki şahısları darp etti ardından da evde bulunan cep telefonlarını ve paraları çaldı.

Lefkoşa'da bir eve zorla girerek evdekileri darp eden ve soyan 6 kişiden 5’I tutuklandı. Polis bir kişinin ise arandığını açıkladı.

Polis Basın Subaylığı’ndan yapılan açıklamaya göre, 25 Şubat gece saat 23.00 sıralarında meydana gelen olay, Atatürk Caddesi üzerinde 35 yaşındaki D.F., 30 yaşındaki M.C.O., 28 yaşındaki A.A., 25 yaşındaki T.A., 21 yaşındaki M.A.A. ve 19 yaşındaki İ.O.’nun Louis Kakoly Lamah, Felix Kikachukw Ajayi ve Ugobi Ugah’ın birlikte kalmakta oldukları ikametgaha bir cürüm işlemek kastıyla zorla girerek söz konusu şahısları ciddi bir şekilde darp edip; tasarruflarındaki bıçakla Felix Kikachukw Ajayi’nin sağ kalçasından yaraladıktan sonra ikametgahın oturma odasından almış oldukları televizyonu kafasına vurarak darp ettiler.

Daha sonra ikametgah içerisinden 7 adet cep telefonu, kişisel seyahat belgelerini ve henüz tespit edilemeyen miktardaki parayı alarak soygun yapan 6 kişiden 5’i tutuklandı.

D.F. ise aranıyor.

Editör: TE Bilisim