Fenerbahçe haberi: Mesut Özil bombası!

Fenerbahçe transfer haberi... Sezon başında transfer bombalarını üst üste patlatan Fenerbahçe'de Mesut Özil adı yine gündemde. İstanbul'dan eski bir fotoğrafını takipçileriyle paylaşan Mesut Özil'in bu paylaşımı sonrası transfer iddiaları yeniden alevlendi. Tivibu Spor'da yayınlanan 'Orta Nokta' programında konuşan yazarımız Erman Özgür, Mesut Özil'in Fenerbahçe'ye transfer olma ihtimalini değerlendirdi.

Fenerbahçe sezon başında transfer bombalarını üst üste patlatmıştı.

Transfer dönemlerinde adı sık sık Fenerbahçe ile anılan Mesut Özil, yine gündemde. İstanbul'dan eski bir fotoğrafını paylaşan yıldız futbolcunun bu paylaşımının ardından transfer iddiaları yeniden alevlendi.

Tivibu Spor'da yayınlanan 'Orta Nokta' programında konuşan yazarımız Erman Özgür, Mesut Özil'in Fenerbahçe'ye transfer olma ihtimalini değerlendirdi.

Mesut Özil'in kariyerindeki düşüşten bahseden Erman Özgür, "Mesut Özil çok iyi bir oyuncu. Gelirse Fenerbahçe için iyi transfer mi? O başka bir soru. Yani Mesut Özil iyi futbolcu, Fenerbahçe Mesut Özil için hazır mı? Öyle bir oyuncu ki; Fenerbahçe'nin ona göre bir oyun tarzı belirlemesi gerek." dedi.

Fenerbahçe'nin Mesut Özil transferini yapmış olmak için yapmaması gerektiğini söyleyen Erman Özgür, "Fenerbahçe'nin belirlediği oyun sisteminde bir açık mı Mesut Özil? Asıl önemli olan bu. Yoksa camianın beklediği yıldız transfer mi?" ifadelerini kullandı.