Ferhat Atik’in yönetmenliğini yaptığı belgesel bir ödüle daha layık görüldü. ‘Accolade Global Film Competition’da birincilik ödülü alan ‘Psychology of Migration’ belgeseli toplamda 11 ödül sahibi oldu.

Yönetmenliğini Ferhat Atik’in yaptığı, sanat direktörlüğünü ve kurguyu Hindistan’dan Hanan Yasir Karuvattil ve proje danışmanlığını Bengladeş’ten Shakil Reja Efti’nin yürüttüğü “Psychology of Migration Belgeseli” bir ödüle daha layık görüldü.

Oscar ve Emmy organizasyonları tarafından akredite edilmiş ‘Accolade Global Film Competition’ büyük jüri kararı ile ‘Psychology of Migration’ belgeseli birincilik ödülünü kazandı.

Belgesel, aldığı yeni ödülle toplamda 11 ödül sahibi oldu.

Ferhat Atik, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı:

“Dünyanın en önemli kabul edilen 25 festivalinden birisi olan, Oscar ve Emmy organizasyonları tarafından akredite edilmiş ‘Accolade Global Film Competition’ büyük jüri kararı ile ‘Psychology of Migration’ belgeselimiz birinciliği kazandı.”

Söz konusu belgesel ‘göç’ ve ‘göçmen psikolojisi’ni anlatıyor...

Atik’in paylaşımı şu şekilde:

“Kazandık...

Gurur ve mutlulukla haftaya yine bir güzel haberle başladık. Dünyanın en önemli kabul edilen 25 festivalinden birisi olan, Oscar ve Emmy organizasyonları tarafından akredite edilmiş “Accolade Global Film Competition” büyük jüri kararı ile “Psychology of Migration” belgeselimiz birinciliği kazandı. Belgeselimizin bu büyük ve anlamı ödülü, aldığı 11. birincilik oldu.

Sizlerle paylaşmanın mutluluğu ile...”

Editör: TE Bilisim