GAU Kurucu Rektörü Akpınar, “Birlikteyiz ve GAU olarak elimizden gelen her şeyi sizler için yapmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Girne Amerikan Üniversitesi  Kurucu Rektörü Serhat Akpınar, Yeni Akademik yıl ile ilgili GAU Öğrencilerine yönelik mesaj yayımladı.

GAU Kurucu Rektörü Serhat Akpınar yayımladığı mesajında, olağanüstü bir süreçten geçildiğini ve bu süreçte devletlerin ve otoritelerin karar vermekte zorlandığını belirterek, öğrencileri rahat olmaya; gelecekle ilgili hedef ve hayallerine odaklanmaya davet etti.

Akpınar açıklamasında şunları belirtti;

“Olağanüstü bir süreçten geçiyoruz. Devletler; otoriteler karar vermekte zorlanıyor. YÖK/YÖDAK tarafından alınan kararlar çerçevesinde; Bakanlar Kurulu kararları dâhilinde, sizler ile yeni bir akademik yıla hazırlanıyoruz. Endişelerinizi ve sorularınızı benimle de paylaşıyorsunuz. Bizlerin de endişe ve düşünceleri sizlerden farklı değil.

Lütfen rahat olmaya çalışın. Yasal olarak alınabilecek tüm karar ve yeni dönem planlamasında, öncelikli olarak sizleri düşünerek hareket edeceğiz. Eleştirisel ancak; sabırlı olun. İnsanlık olarak bir sınav veriyoruz. Birlikteyiz ve GAU olarak elimizden gelen her şeyi sizler için yapmaya devam edeceğiz. Sizler gelecek ile ilgili hedef ve hayallerinize odaklanın. Sınırları olmayan bir gelecek sizi bekliyor.”