Görevden alma ve atamalar Resmi Gazete’de yayımlandı.

Yayımlanan kararlara göre, Başbakan Yardımcılığı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanlığı, Çevre Koruma Dairesi Müdürü Emir Akyıllar, Başbakan Yardımcılığı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanlığı Eski Eserler ve Müzeler Dairesi Müdürü Nazım Ced, Başbakan Yardımcılığı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanlığı Kıbrıs Türk Devlet Tiyatroları Müdürü Mutlu Ateş, Başbakan Yardımcılığı, Turizm, Kültür, Gençlik Ve Çevre Bakanlığı, Turizm Planlama Dairesi Müdürü Osman Şeker görevden alındı.


Başbakan Yardımcılığı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanlığı, Çevre Koruma Dairesi Müdürlüğüne Abdullah Aktolgalı, Başbakan Yardımcılığı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanlığı Eski Eserler Ve Müzeler Dairesi Müdürlüğüne Tankut Rıfkı, Başbakan Yardımcılığı, Turizm, Kültür, Gençlik Ve Çevre Bakanlığı, Kıbrıs Türk Devlet Tiyatroları Dairesi Müdürlüğüne Nazım Ced, Başbakan Yardımcılığı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanlığı Turizm Planlama Dairesi Müdürlüğüne Mazlum Kortaş atandı.
 

Türkiye’nin Kıbrıs İşleri Koordinatörü Hacı Halil Afşarata, Bakanlar Kurulu tarafından KKTC Merkez Bankası Yönetim Kurulu üyeliğine atandı.

Dışilişkiler Başdanışmanı, Kıbrıs İşleri Koordinatörü ve FRIT Fonları Sorumlusu Hacı Halil Afşarata'yı atadı.

Öte yandan Bakanlar Kurulu, Kalkınma Bankası ile Kıbrıs Vakıflar Bankası’nın Yönetim Kurulu’nda da değişiklik yaptı.
 

KIBRIS VAKIFLAR BANKASI

Buna göre, Kıbrıs Vakıflar Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Ercan İbrahimoğlu ve Yönetim Kurulu üyesi olan Hüseyin Tabur görevden alındı.

Ercan İbrahimoğlu’nun yerine Ahmet Özorun atandı. Yönetim Kurulu üyeliklerine ise Fatma Öztürk ile Eda Çelik Yıldırım atandı.

KALKINMA BANKASI

Kalkınma Bankası Yönetim Kurulu üyesi olarak atanan Serdar İlhan görevden alındı, yerine Kemal Öztürk atandı.

Editör: TE Bilisim