Haspolat ve Değirmenlik’te yangın, 1 kişi hastaneye kaldırıldı

Haspolat ve Değirmenlik’te yangın çıktı. Haspolat’ta çıkan yangında bir evin tavanı çöktü, bir kişi dumandan etkilenerek hastaneye kaldırıldı, Değirmenlik’te ise bir iş yerindeki eşyalar yanarak zarar gördü.

Ülkede son günlerde artış gösteren yangın olaylarına öğle saatleri itibari ile yenileri eklendi. Haspolat’ta kullanılmayan bir evde çıkan yangın sonucu 1 kişi dumandan etkilenerek hastaneye kaldırılırken, Değirmenlik’te meydana gelen yangında ise iş aletleri yanarak zarar gördü.

Polis Basın Subaylığı’ndan yapılan açıklamaya göre, bugün 13.00 sıralarında, Değirmenlik'te faaliyet gösteren Erbilek Reklam isimli iş yerinde aktif durumda olan lazer kesim makinesinde meydana gelen arıza nedeniyle yangın meydana geldi. 

Yangının itfaiye ekipleri tarafından söndürüldüğü belirtilirken, çıkan yangın sonucu iş yeri içerisinde bulunan lazer kesim makinesi, 1 adet klima iç ünitesi, 1 masa ve üzerinde bulunan bilgisayar ve ekranı yanarak zarar görürken,  pencereye ait cam ısıdan çatladı ve kapı hasar gördüğü açıklandı. 

Öte yandan, saat 14.00 sıralarında Haspolat'ta Cami Caddesi üzerinde bulunan Adnan Uyur'un kalmakta olduğu iki kattan oluşan binanın kullanılmayan üst kısmında meydana gelen yangın sonucu ise içerisinde bulunan kullanılmayan eşyalar yandı. 

Yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürülürken, yangın sonucu evin tavanı çöktü.

Dumandan etkilenen bir kişinin ise sağlık kontrolünden geçirilmek üzere ambulans ile hastaneye sevk edildiği açıklandı. Polisin olaylarla ilgili soruşturması devam ediyor.