Türkiye Milli Savunma Bakanı Akar, Libya'dan Afganistan'a, Brüksel'den KKTC'ye kadar birçok ülkede görev yapan komutanlar ile video konferans toplantısı gerçekleştirildi, görüş alışverişinde bulundu.

Türkiye Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, TSK komuta kademesinin yanı sıra Libya'dan Afganistan'a, Brüksel'den KKTC'ye kadar birçok ülkede görev yapan komutanlar ile video konferans toplantısı gerçekleştirildi. Ordu komutanlarının katılımlıyla yapılan toplantıda Bakan, Mehmetçiklere başarılar diledi.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar,  TSK komuta kademesinin yanı sıra yurtdışında birçok noktada görev yapan komutanlarla görüşme yaptı.

Savunma ve güvenlik konuları kapsamında Doğu Akdeniz'deki gelişmeler ve terörle mücadele harekatları ile Koronavirüsle mücadelede konuları ele alındı.

Akar komutanlara hitaben, "TSK yoğun bir dönemden geçiyor. Şu ana kadar büyük bir başarıyla bize verilen görevleri yerine getirdiniz. Bundan dolayı hepinizi kutluyorum. İnşallah bundan sonra da aynı ciddiyet ve samimiyetle, bize verilen görevleri başaracağız. Hepinize hayırlı, başarılı görevler diliyorum" ifadelerini kullandı.

Toplantıda Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler ve Kuvvet komutanları da yer aldı.