İbrahim Tatlıses ve Derya Tuna'nın evliliği bitse de dostlukları hiç bitmedi. İbrahim Tatlıses, eski eşi Derya Tuna'nın doğum gününü de atlamadı. Sosyal medyadan yeni yaşını eski bir pozla kutladı.

İbrahim Tatlıses'in eski sevgilisi Derya Tuna, 57 yaşına girdi. Tatlıses her zaman yerinin ayrı olduğunu söylediği Tuna'nın doğum gününü kutladı.

Tatlıses paylaşımında, "İyi ki doğdun, iyi ki varsın! Sen hem İdo'nun anası hem de benim ana kraliçemsin…" notunu ekledi.

Derya Tuna, 'İbo Show' programıyla ekranlara dönen ve yeniden konserlere başlayan İbrahim Tatlıses’ten ayrıldıktan sonra erkeklerin kendisine yaklaşmaktan korkup korkmadığı sorusu üzerine, "Niye korksunlar, İbrahim Bey’le evlenirken benden korktular mı? Onun için mi evlenemedim yoksa" diye esprili bir cevap vermişti.

"Oğlunu evlendirdin, torun sahibi de olursun. Ondan sonra ne olacak, onlar gidip kendi evini kuracak, ne yapacaksın? Şimdi belki evlenirsin" sözleri üzerine önce duraksayan oyuncu, başıyla 'Olmaz' işareti yapıp, "Sedo’şum olmaz" dedi.