İskele Belediyesi’nin, Dr. Orhan Müderrisoğlu İskele Sağlık Merkezi ile yaptığı işbirliği devam ediyor. 65 yaş ve üstü vatandaşların Sağlık Merkezi’ni 371 23 19 numaralı telefonu arayarak, yazdırdıkları ilaçlar, İskele Belediyesi Sağlık Birimi Hemşireleri tarafından, vatandaşlara, evlerinde teslim ediliyor. 

65 YAŞ VE ÜSTÜ VATANDAŞLARIN İLAÇ TALEBİ KARŞILANIYOR

23 Mart’ta başlayan ve hafta içi 08.00 – 11.00 saatleri arasında vatandaşların ilaç talebine karşılık veren Sağlık Merkezi,  hazırlanan ilaçları, İskele Belediyesi Sağlık Birimi hemşirelerine teslim ediyor. Her gün çok sayıda vatandaşın ilaçlarını evlerinde teslim eden İB Sağlık Birimi hemşireleri, tedbiri de elden bırakmıyor. 65 yaş ve üstü vatandaşların sağlığını riske atmamak için özel kıyafetler ile mesaisini sürdüren hemşireler, maske ve eldiven kullanımını da titizlikle yapıyor.

BAL: “BİZ SİZİN İÇİN ÇALIŞIYORUZ, LÜTFEN EVDE KALINIZ”

İskele Belediyesi Sağlık Birimi Sorumlu Hemşiresi Berna Bal, korona virüsü tedbirleri kapsamında uygulamaya konan, 65 yaş ve üstü vatandaşlara, evlerinde ilaç teslimi yapıyor olmalarının önemine dikkat çekti. Küresel bir salgın haline gelen Korona (Covit-19) virüsünün, en çok etkilediği 65 yaş ve üstü vatandaşların, tehlike geçene kadar evlerinden ayrılmaması gerektiğini hatırlatan Berna Bal, kendilerinin onlar için çalıştığını söyledi ve mümkün olmadıkça evlerinden ayrılmamaları konusunda uyarıda bulundu. 23 Mart’tan bu yana 65 yaş ve üstü vatandaşlara, ihtiyaç duydukları ilaçları, evlerinde teslim ettiklerini belirten İB Sağlık Birimi Sorumlu Hemşiresi Berna Bal, vatandaşların hizmetten büyük bir memnuniyet duyduğunu da sözlerine ekledi.

Editör: TE Bilisim