BKM Mutfak yapımı Çok Güzel Hareketler 2'nin yıldız isimlerinden Arif Güloğlu, lenf kanserine yakalanmıştı. Güloğlu, yakalandığı lenf kanserini dokuz aylık tedavi sürecinin ardından atlattı ve programa geri döndü. İşte Arif Güloğlu'nun son hali...

Genel sanat yönetmenliğini Yılmaz Erdoğan'ın yaptığı 'Çok Güzel Hareketler 2'nin başarılı oyuncusu Arif Güloğlu'na geçtiğimiz yıl lenfoma teşhisi konmuştu. Güloğlu, tedaviye başladığını sosyal medya hesabından duyurmuştu.

Genç oyuncu, "Kısa süre önce konulan lenfoma teşhisi sonrası tedavime başlandı. Bu süreci, doktorlarım, ailem, dostlarım ve BKM Mutfak ekibinin ilgi ve desteğiyle hızla atlatacağıma inanıyorum. Sevgi dolu dileklerinize çok teşekkür ederim. En kısa sürede yeniden, sağlıkla buluşmak üzere" demişti.

HASTALIĞI ATLATTI 

Tedavisi sebebiyle çekimlerden ayrı kalan 24 yaşındaki Güloğlu'ndan geçtiğimiz aralık ayında sevindiren haber gelmişti. Ankara'da gördüğü dokuz aylık tedavi sonrası hastalığı yenen ünlü isim, şimdilerde oyunculuğa geri döndü.

EKİBE YENİDEN KATILDI 

Tamamen sağlığına kavuşan Arif Güloğlu, 'Çok Güzel Hareketler 2'nin kadrosunda yerini aldı. Programın yeni bölüm fragmanında da skeçlerde rol aldığı görülen Güloğlu'nun son hali, hayranlarını sevindirdi.