Ercan Hava Liman-Yonca Kavşağı yolunda trafik kazası meydana geldi. Kazada takla atan araçta ağır yaralanan araç sürücüsü İbrahim Yakupoğulları Lefkoşa Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne ve araçta yolcu olarak bulunan Salih Çelik ağır yaralanarak Lefkoşa Devlet Hastanesi Acil Servisi’nde yapılan tedavisinin ardından Girne Suat Günsel Hastanesi yoğun bakım servisine sevk edilmiştir.

Polisin kazayla ilgili açıklaması:

21. 11.2021 Tarihinde saat 01.00 raddelerinde Ercan Hava Liman-Yonca Kavşağı yolu 2-3 km boyunca JS 620 plakalı salon aracı kuzey istikametine doğru kullanan İbrahim YAKUPOĞLULARI (E-30) seyretmekte olduğu yolun 2-3 kmlerine, geldiğinde dikkatsizliği sonucu direksiyon hakimiyetini kaybederek yolun içerisinde savrulduktan sonra yolun solundan çıkıp toprak sete çarptıktan sonra takla attıp kontrolsüz bir şekilde sürüklenerek tekrar yola giriş yapıp soldan birinci şerit içerisinde araç sol yan kısım üzerine devrilmiştir.

Kaza sonucu ağır bir şekilde yaralanan araç sürücüsü İbrahim YAKUPOĞLULARI ve ayni araçta yolcu olarak bulunan Salih ÇELİK (E-25) ambulans ile kaldırılmış oldukları Lefkoşa Devlet Hastanesi Acil Servisi’nde yapılan tedavilerine müteakip araç sürücüsü Ortopedi Servisi’ne kaldırılmış, yolcu Salih ÇELİK’in de durumunun ağır olması nedeni ile Girne Suat Günsel Hastanesi yoğun bakım servisine sevk edilmiştir. Tahkikat devam eder...

Editör: TE Bilisim