KKTC SİGORTA ve REASÜRANS ŞİRKETLER BİRLİĞİ BAŞKANI SN.RAİF ÇUKUROVALI 20 TEMMUZ BARIŞ VE ÖZGÜRLÜK BAYRAMI İLE BİRLİKTE KURBAN BAYRAMI MESAJI YAYINLADI.

KKTC olarak 20 Temmuz günü mutlu barış harekatının yıl dönümünü kutlarken,aynı gün islam alemi için büyük anlam ve değer taşıyan mübarek kurban bayramını da kutlama hazırlığı içerisindeyiz. Bu yıl 20 Temmuz günü KKTC için daha da  bir anlamlı olacak. Milli ve dini bayramımız birlikte kutlanacak. Bu nedenle tüm şehitlerimize Allahtan rahmet diler gazilerimizi saygıyla anıyorum. 

Bayramlar toplum olarak insanların birlik ve beraberliklerini daha da pekiştirdikleri,kırgınlıkların ortadan kalktığı sevinç ve mutluluklarını birlikte paylaştıkları müstesna günlerdir. Bayramların en güzel yanı ise toplum bireylerinin bütünleşmesine ve aile içi bağların güçlenmesine olanak sağlamasıdır.

Dünyayı etkisi altına alan pandemiden dolayı bu yıl yine buruk bir bayrama hazırlanıyoruz.Ülkemizi ve dünyayı saran salgın sadece sağlık alanı ile sınırlı kalmayıp, ekonomimizde de büyük sıkıntılar yaratmaktadır. Yaşadığımız bu zor günleri hep birlikte atlatarak,tekrar sevgi ile kucaklaşacağımız bayramları yaşamak en büyük temennimizdir. Her zaman bayramların getirdiği barış,huzur ve kardeşlik ortamının değerini iyi bilmeliyiz. Bizleri bir arada tutan değerlerimize sahip çıkmalı,birlik ve kardeşliğimizi korumalıyız.

Ben bu vesile ile salgınla mücadele eden tüm sağlık çalışanlarının,meslektaşlarımın ve tüm vatandaşlarım ile islam aleminin kurban bayramını kutlar,bayramın ülkemize ve tüm insanlığa sağlık,barış,kardeşlik ve huzur getirmesini dilerim.