Lefkoşa'da motosiklet ile araç çarpıştı: 1 kişi yaralandı

Lefkoşa Küçükkaymaklı bölgesinde araç ile motosiklet çarpıştı, kaza sonucu motosiklet sürücüsü 55 yaşındaki İbrahim Sarı yaralandı.

Lefkoşa Küçükkaymaklı bölgesinde sabah 08.30 sıralarında Mehmet Zihni, yönetimindeki MD 945 plakalı aracının kontrolünü kaybetmesi nedeni ile karşı şeride geçince kaza kaçınılmaz oldu.

İbrahim Sarı yönetimindeki KT 713 plakalı motosiklet ile Mehmet Zihni yönetimindeki MD 945 plakalı araç çarpıştı, kaza sonucu yaralanan İbrahim Sarı Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kazaya denk gelen Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, kaza yerinde incelemede bulunarak kaza sonucu yerde yatarak ambulansın gelmesini bekleyen yaralı İbrahim Sarı'nın sağlık durumu hakkında bilgi edindi.

Polis Basın Subaylığı'nın açıklamasına göre kaza, Lefkoşa'da İsmail Beyoğlu caddesi üzerinde 36 yaşındaki Mehmet Zihni, yönetimindeki MD 945 plakalı araç ile güney istikametine doğru seyrettiği sırada direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu sağ şeride geçerek o esnada karşı istikametten gelmekte olan 55 yaşındaki İbrahim Sarı yönetimindeki KT 713 plakalı motosikletin önünü tıkaması nedeni ile çarpışması sonucu meydana geldi. Hastaneye kaldırılan Sarı'nın tedavisinin devam ettiği belirtilirken, polisin kaza ile ilgili soruşturması da devam ediyor.

Editör: TE Bilisim