Acil Durum Hastanesi'nde karantina hemşiresi olarak görev yapan Oğuz Köse, 14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle, hastanede koronavirüs tedavisi gören hastaların yüzünü güldürdü. Köse, “Halk dilinde tedavisi olmayan hastalıkların en büyük şifası sevgi…" dedi.

Acil Durum Hastanesi'nde karantina hemşiresi olarak görev yapan Oğuz Köse, 14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle sosyal medyadan bir paylaşım yaptı.

Köse, 17 saatlik bir nöbetin bittiğine dikkat çekerek, “Bu sevgililer gününde siz de sevin ama uzaktan… Bedenleriniz değil ruhlarınız kucaklaşsın” diyerek, koronavirüs tedbirlerine dikkat çekti.

Hastanede koronavirüs tedavisi gören hastalar için özel olarak giydikleri tulumların üzerine “Sevgi güçtür”, “Sevgi şifadır” ve “Sevgi değişimin mührüdür” yazan karantina hemşireleri, hastaların yüzünü güldürdü.

Hemşire Köse, bahsi geçen fotoğrafı paylaşarak, “Bu sabah günün anlamına yakışır şekilde insanlığa olan sevgimizi ifade edip hastalarımızın yüzlerinde küçük bir tebessüm bırakabilmek için böyle bir şey yaptık. Onların yüzlerine ufak bir tebessüm bıraktık…” dedi.

Köse, açıklamasının devamında ise şu ifadeleri kullandı:

“Umarım en erken zamanda hastalarımız tedavilerini bitirip sağlıklı bir şekilde sevdiklerine kavuşur.

En erken zamanda koronavirüs kâbusu da biter ve biz sağlık çalışanları da böyle özel günlerde sevdikleri ile birlikte daha çok vakit geçirme imkânı buluruz…”